Papara Sanal Kart Nasıl Oluşturulur?

ÖylesineBiri01

Decapat
Merhaba arkadaşlar, ben Roblox, Steam vs gibi yerlerden oyun içi satım alım yapmak istiyorum da ama Papara'dır ininal'dır falan uğraşmak istemiyorum. Acaba nasıl sanal kart çıkartabilirim ve bu sanal karta nasıl para yatırabilirim? Yardım edenlere teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, ben Roblox, Steam vs gibi yerlerden oyun içi satım alım yapmak istiyorum da ama Papara'dır ininal'dır falan uğraşmak istemiyorum. Acaba nasıl sanal kart çıkartabilirim ve bu sanal karta nasıl para yatırabilirim? Yardım edenlere teşekkürler.
Black kartta güzel ancak, Gelmesi uzun bayağı sürüyor.

Son düzenleme:
Papara uygulamasında sağ alt taraftan kart sekmesinden sanal kart oluşturabilirsiniz. Ana sayfadan "Yatır" tuşuna basarak "Kartsız işlem ile yatır" kısmına gelip bir banka seçip IBAN numaranızı kullanarak ATMlerden para yatırabilirsiniz. Yüklediğiniz paralar sanal kartınıza değil hesabınıza tanımlanır, sanal kart ile o hesaptaki para kullanılır, yani sanal kartınızı silerseniz para gitmez.

Öncelikle sanal kart oluşturmak için hesabını doğrulaman gerek. Ardından...
- Papara uygulmasını açıyorsun, gelen ekranın alt kısımda ki "Papara Card" Simgesine dokunuyorsun.
20230304_015452.jpg

-Ardından gelen ekranda yukarı kısımda bulunan "Sanal Kart" a dokunuyorsun.
20230304_015510.jpg

- Geldiğin alanın altında bulunan "Sanal Kart Oluştur" yazan butona tıklayıp sanal kartını oluşturuyorsun.
20230304_015521.jpg

Papara uygulamasına giriş yapın, daha sonra sağ altta Papara Card seçeneğine tıklayın, sanal seçeneğini seçin ve adımları takip edin.

Uygulamadan sanal kart oluşturabilirsin. Mevcut kartına bakiye aktararak ( nakit başka kredi kartı veya başka paparadan) otomatik olarak sanal karttan harcayabilirsin.

- Papara uygulmasını açıyorsun, gelen ekranın alt kısımda ki "Papara Card" Simgesine dokunuyorsun.
Eki Görüntüle 1689093
Eki Görüntüle 1689094
- Geldiğin alanın altında bulunan "Sanal Kart Oluştur" yazan butona tıklayıp sanal kartını oluşturuyorsun.
Eki Görüntüle 1689095
Nasıl yani, koleksiyon kart yok bende? Yeni batman card mi çıktı editli fotoğraf mı?

Eki Görüntüle 1689093
Eki Görüntüle 1689094
Eki Görüntüle 1689095
yardımın için teşekkür ederim ama nasıl sanal karta para yatırıcam?

yardımın için teşekkür ederim ama nasıl sanal karta para yatırıcam?
İlk ekranda bulunan yatır'a tıklayın ve ardından kartsız işlemler'e tıklayın. Ordan sonrasını bende pek bilmiyorum maalesef büyük ihtimal QR okutmanızı istiyecek. Doğrulama sorunları yaşadığım için o kısma bakamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı