Papara sanal kart para yatırma

Queryss

Kilopat
Katılım
24 Mayıs 2018
Mesajlar
154
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Normalde ininal kullanıyorum fakat sürekli bir şeyler kesiyor. Yok aylık ücret yok yüklerken ücret kartta para kalmıyor. Bu yüzden Papara sanal kart oluşturdum. Ama buna ATM'den nasıl para yükleyebilirim? Araştırdım bulamadım.
 
Uygulaması üstünden sizi yönlendiriyor. Karta direkt olarak değil, hesaba para yatırıyorsunuz. Kartınıza ekstradan bir limit belirlemediyseniz hesabınızda ne kadar varsa onu kullanabiliyorsunuz.
 
Uygulamaya girip "Para Yatır" seçeneğine dokunun. Oradan "Kartsız işlemlerle nakit yatır" seçeneğini seçip yükleyeceğiniz ATM'yi seçin, size girmeniz gereken bilgileri verecek. Onları ATM'ye girdikten sonra parayı ücretsiz yatırabilirsiniz, 5 dakika içinde hesabınıza yatar.
 
Uygulamaya girip "Para Yatır" seçeneğine dokunun. Oradan "Kartsız işlemlerle nakit yatır" seçeneğini seçip yükleyeceğiniz ATM'yi seçin, size girmeniz gereken bilgileri verecek. Onları ATM'ye girdikten sonra parayı ücretsiz yatırabilirsiniz, 5 dakika içinde hesabınıza yatar.
Bizim burada uygulamada olan bankalardan yok. Farklı bir yöntemi var mıdır?
 
PTT ve Teknosa'dan da yükleyebiliyorsun. Teknosa'yı bilmiyom ama PTT'de işlem ücreti kesiliyor.
Hocam Teknosa'ya gidip papara hesabıma para mı yüklemem gerekiyor? Yani sanal carda para yükleme gibi bir şey var mı? Anladığım kadarıyla papara hesabına para yüklüyoruz ve hesaptaki parayla sanal cardı kullanabiliyoruz değil mi? (Bu arada Teknosa'da para kesme gibi bir durum yok)
Cevaplarsan çok sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı