Papara şu an güvenli bir şekilde kullanılabilir mi?

lrax0d

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, karta ihtiyacım var. Papara’da en son inceleme altına falan alınmıştı. Hiç kimlik doğrulaması yapmadım. Sizce, kimlik doğrulaması yapsam bu olaylardan sonra bir sorun çıkar mı? Bir de kimlik doğrulaması yaptığım zaman sıkıntısız bir şekilde kullanabilir miyim?

Güvenli bir şekilde kullanılabilir mi bilemiyorum, kesin bir şey söyleyemeyiz. Bu kadar çok kullanıcının kullandığı bir hizmetin böyle sıkıntılı durumlarda ellerinin ve kollarının bağlanması beni düşündürdü ve Papara kullanmama kararı aldırdı. Karar sizin fakat şu anlık bir sıkıntı yok.

Çok rahat ve güvenilir bir şekilde kullanıyorum. Üç yüz beş yüz atarak abonelik alıyorum, çekiyorum, birikim hesabında da duruyor. Bir şey olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar, karta ihtiyacım var. Papara'da en son inceleme altına falan alınmıştı. Hiç kimlik doğrulaması yapmadım. Sizce, kimlik doğrulaması yapsam bu olaylardan sonra bir sorun çıkar mı? Bir de kimlik doğrulaması yaptığım zaman sıkıntısız bir şekilde kullanabilir miyim?

Kötü bir durum yapmadıysanız neden kimlik bilginizden dolayı suçlu olasınız ki bir şey olsaydı çoktan kapanmıştı.

Çok rahat ve güvenilir bir şekilde kullanıyorum. Üç yüz beş yüz atarak abonelik alıyorum, çekiyorum, birikim hesabında da duruyor. Bir şey olacağını sanmıyorum.
hocam şuan harcama yapılıyor yani dimi karta para atsam gelmeme gibi bi sorun olmaz inşallah

birde papara kartı şokta satılıyormu öyle birşey duydumda

hocam şuan harcama yapılıyor yani dimi karta para atsam gelmeme gibi bi sorun olmaz inşallah

birde papara kartı şokta satılıyormu öyle birşey duydumda
Şokta satılmıyor diye biliyorum. Sipariş edince geliyor, ayrıca harcama yapabilirsin, parayı attığın an gelir, yolladığın an gider. Hiç bir problemi bana göre yok.

Hesabı inceleme altına alınan ve papara kartı hala kullanamayan arkadaşlarım var. Ben böyle bir problem yaşamadım. Şu an da aktif olarak abonelik ödeme işlemlerimi yapıyor, para yüklüyor, gönderiyorum. Hesabı incelemeye alınanlar neye göre alındı be neden hala açılmadı bir bilgim yok ama. Şu saatten sonra ben de minimal düzeyde para yüklüyorum ve yalnızca cashback özelliği için kullanıyorum. Tercih sizin ama ben çok güvenme taraftarı değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı