Selamlar. 4-5 ay önce papara hesabı açmıştım öylece duruyordu. Bugün bir ödeme almam gerekiyordu , dur şu papara hesabını doğrulayayım da papara ile alayım parayı dedim. Kimlik bilgilerimi ve istedikleri evrakları gönderdim ve hesap doğrulanacak diye beklerken,
Diye bir mail aldım. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ne iş bu? Diye.
Aldığım cevap; 2021 yılında papara hesabı açmışım ve daha sonra bu hesabı kapatmışım bu sebepden dolayı ömür boyunca bir daha doğrulama yaparak papara kullanamayacakmışım. Bu nasıl bir saçmalıktır arkadaş. Ben hesabı açtığımı bile hatırlamıyorum bırak kapatmayı. Tek aklıma gelen zamanında "papara diye bir şey varmış bir bakayim ne bu" diye açmışımdır ve sonrasında kapatmışımdır ki hatırladığım da yok. Ama hesap kapattığın için bir daha ömür boyu hesap açamazsın diye bir saçmalık da hayatımda ilk defa duyuyorum. Hani illegal bir işler çevirmiş olsaydım falan anlardımda...
Merhaba,
Hesap doğrulama işlemlerinizi kontrol ettim ve kimlik bilgilerinizin kayıtlı olduğu bir Papara hesabı olduğunu gördüm.
Kimlik bilgilerinizin tanımlı olduğu Papara hesabının, kurumumuzun politikaları sebebiyle kalıcı olarak kapatıldığını, bu sebeple Papara’da hesap kullanamayacağınızı belirtmek isterim.
Diye bir mail aldım. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ne iş bu? Diye.
Aldığım cevap; 2021 yılında papara hesabı açmışım ve daha sonra bu hesabı kapatmışım bu sebepden dolayı ömür boyunca bir daha doğrulama yaparak papara kullanamayacakmışım. Bu nasıl bir saçmalıktır arkadaş. Ben hesabı açtığımı bile hatırlamıyorum bırak kapatmayı. Tek aklıma gelen zamanında "papara diye bir şey varmış bir bakayim ne bu" diye açmışımdır ve sonrasında kapatmışımdır ki hatırladığım da yok. Ama hesap kapattığın için bir daha ömür boyu hesap açamazsın diye bir saçmalık da hayatımda ilk defa duyuyorum. Hani illegal bir işler çevirmiş olsaydım falan anlardımda...
Son düzenleyen: Moderatör: