Papara teslim edilmeden başkası tarafından kullanılmış

Papara'da öyle zaten.

Papara'nın arkasıda numaralar yazıyor dostum Tosla öyle değil neyse derdimi Papara'ya anlattım işlem başlatacaz dediler.
Öncelikle kartı hesabınıza giriş yapıp okutmaları lazım, harcama yapabilmek için hesabınızda aktif olan bir kart ile alışveriş yapmaları lazım ki size bildirim geliyor zaten Papara'dan bir harcama yapınca. Öyle kart birinin eline ulaşınca harcama yapılmıyor.

Bak sana yemin ederim bilmiyorum nasıl aktif etmişler bir fikrim yok zaten hemen mail gelince kapattım kartı.
Kartlar kısmından Black Card devre dışı yap.

Arayıp iptal ettim dedim zaten son işlemlerde ben sorumlu değilim ve 300TL iademi istiyorum diye tabii talebiniz ve işleminiz oluşturuyorum dedi.
 
Diyelim kartı aktifleştirdiler bir şekilde fakat yapılan her işlemde telefona bildirim geliyor. Mesela A işyerinden 50 TL tutarında işlem yapılmıştır gibi. Hesap bakiyesi yetersiz olduğu zaman mail geliyor. Zaten kartı kullanabilmek için şifre belirlemek gerekiyor.
 
Diyelim kartı aktifleştirdiler bir şekilde fakat yapılan her işlemde telefona bildirim geliyor. Mesela a iş yerinden 50 TL tutarında işlem yapılmıştır gibi. Hesap bakiyesi yetersiz olduğu zaman mail geliyor. Zaten kartı kullanabilmek için şifre belirlemek gerekiyor.

Dostum, mesaj geldi zaten. Direkt iptal ettim.
 

Geri
Yukarı