Papara Twitter'da gündem oldu

@Lafonde ara sıra kardeşimin Papara kartını kullanıyordum. Kendisi de kullanıyordu, bu olaylardan sonra da Papara'ya karşı olan güven 0'a indi. Geri nasıl toparlarlar, orasını bilemiyorum da şu saatten sonra sadece Cashback özelliği için kullanmayı düşünüyoruz.
Bu olay daha önce de olmuştu bizzat kuzenim de gördüm sunucular çökmüştü kuzenimin hesabında 19.99₺ (×6) çekilmişti yaklaşık 3 gün sonra iade edilmişti. Tabii insan da bir kuşku yaratıyor böyle olaylar ama Akbank'a bile bunun 3 4 katı daha kötüsü oldu, ben Papara'nın güç kaybedeceğini düşünmüyorum açıkçası.

Yıllardır banka ve kredi kartı kullanırım, böyle bir olayla ilk kez karşılaşıyorum. Bugün x4 53 lira 50 kuruş Papara hesabından çekildi de sebebi pos cihazının okumasına rağmen bankanın işleme onay vermemesiydi. 4 kez de işlem onaylandı, iade yapıldı gibi bildirim geldi. Sonrasında da beşincide parayı çekmiş, şu anlık bir sorun yok bakalım. Durduk yere para da çekilmedi, ürünü de aldım. Eğer nakit olarak ödeseydim karta iade gene olacaktı anında.

@Mehmet Yasin Kilimlio bende de aynısı oldu. Pos cihazı sürekli reddetti de hesaba doğrudan iadesi yapıldı. Bir marketten alışveriş yapmıştım.

İşin kötü tarafı, kütüphanedeydim ve atıştırmalık almak için gitmiştim. İade etmek isteyince bir teyze sağ olsun öğrenci olduğumu anlayıp çok ısrar etti ve parayı ödedi. Bir tık rezil oldum markette 😅

Şanssızlık olmuş bayağı da sağlık olsun, bende şaşırdım bugün. Kartta para vardı, para olmasına rağmen onay vermemesi çok şaşırttı.

Sunucular çökünce öyle oluyor maalesef. Markette bir şeyler alırken olmasının nasıl bir şey olduğunu biliyorum. Özellikle arkanda sırada birileri varsa, of off yazarken düşündüm ve utandım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı