Çözüldü Papara ve ininal kartlar açıldı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İninal hala kapalı,
Kamuoyunun Dikkatine

Değerli müşterimiz,

İninal hesaplarının kullanıma kapatılması nedeniyle yaşamış olduğunuz mağduriyetten dolayı üzgünüz. Bu süreçte sizlerin haklarını korumak ve sorunları hızla çözmek adına, TMSF tarafından yeni bir yönetim kurulu ve genel müdür görevlendirilmiş olup, çalışmalar hızlandırılmıştır.

Sorunların hızlıca çözülmesi için gereken tüm adımlar atılmaktadır. Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

İninal
Papara ise açıldı.
İninal hala kapalı,
Kamuoyunun Dikkatine

Değerli müşterimiz,

İninal hesaplarının kullanıma kapatılması nedeniyle yaşamış olduğunuz mağduriyetten dolayı üzgünüz. Bu süreçte sizlerin haklarını korumak ve sorunları hızla çözmek adına, TMSF tarafından yeni bir yönetim kurulu ve genel müdür görevlendirilmiş olup, çalışmalar hızlandırılmıştır.

Sorunların hızlıca çözülmesi için gereken tüm adımlar atılmaktadır. Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

İninal
Papara ise açıldı.

Çözüm
İninal hala kapalı,
kamuoyunun dikkatine.

Değerli müşterimiz,

Saygılarımızla.

İninal
Papara ise açıldı.

Copilot yapay zekaya sorduğumda, İninal'da herhangi bir yasaklama yok diyordu. BTK resmi varsa atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Copilot yapay zekaya sorduğumda, İninal'da herhangi bir yasaklama yok diyordu. BTK resmi varsa atabilir misiniz?
Direkt sitedeki açıklamayı atıyorum gelmiş Copilot yapay zeka diyorsun. Yapay zekanın en son bilmem kaç yıl önceki hazır güncel olmayan bilgisine güveneceksen neden gelip burada yardım istiyorsun? Açıp resmi İninal ve Papara sitelerini kendin de görebilirsin. Bu kadar öğrenmesi basit bir konuda bile yardım ediyoruz, BTK diyorsun şaka gibi.

Direkt sitedeki açıklamayı atıyorum gelmiş Copilot yapay zeka diyorsun. Yapay zekanın en son bilmem kaç yıl önceki hazır güncel olmayan bilgisine güveneceksen neden gelip burada yardım istiyorsun? Açıp resmi ininal ve Papara sitelerini kendin de görebilirsin. Bu kadar öğrenmesi basit bir konuda bile yardım ediyoruz, BTK diyorsun şaka gibi.

Ben sadece bilgi aldım hocam. Bugün ŞOK markete gittiğimde satışları durduruldu dedi kasiyer. Sorduğunuz 3. soru ise biraz Play Store gibi uygulama mağazalarında bir süre kalır.

Yapay zekaların kaç ayda bir güncellendiğinden haberin var mı? ChatGPT'ye 9070 XT hakkında bir soru sordum bu kart daha çıkmış değil dedi.

İninal'in faaliyet işlemleri durduruldu ve hâlâ kapalı. Papara'nın faaliyet işlemleri durdurulmadı. Sadece kısıtlamalar ve limitler vardı. Papara açık ve işlemler yapılabiliyor. Şüpheli görülen hesaplar kısıtlandı ve sadece onlar işlem yapamıyor. Bankalar için BTK kararını değil de TCMB kararını takip edeceksiniz.
@fxwestro, güncel bilgileri yapay zekaya sormamak lazım. Yapay zeka daha çok tarih, coğrafya, dil öğrenimi gibi konularda işe yarar.

Yapay zekaları kaç ayda bir güncellendiğinden haberin var mı? ChatGPT'ye 9070 XT hakkında bir soru sordum bu kart daha çıkmış değil dedi.

Hocam bunu bilmiyordum tam olarak özür dilerim.

Yapay zekaların kaç ayda bir güncellendiğinden haberin var mı? ChatGPT'ye 9070 XT hakkında bir soru sordum bu kart daha çıkmış değil dedi.

Bu arada Xbox için kullanabilir miyim Game Pass alacağım Papara ile ve nasıl para yükleyeceğim.

Hocam bunu bilmiyordum tam olarak özür dilerim.

Bu arada Xbox için kullanabilir miyim game Pass alacağım Papara ile ve nasıl para yükleyeceğim.

Evet kullanabilirsiniz, ben geçen gün sanal kart ile Alan Wake Remastered aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı