Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #1 Papara ve Tosla'ya marketlerde ve AVM'lerde kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2022
KS KS Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #21 Beyaz_G dedi: Hayır onun için değil yanlış anladım. Ancak para gönderme gibi işlemler için kart tanımlamak lazım. Genişletmek için tıkla... He diğer işlemler için gerekir mi Artı 0 Eksi
Beyaz_G dedi: Hayır onun için değil yanlış anladım. Ancak para gönderme gibi işlemler için kart tanımlamak lazım. Genişletmek için tıkla... He diğer işlemler için gerekir mi
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.510 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Mayıs 2022 #22 Pablo1 dedi: He diğer işlemler için gerekir mi Genişletmek için tıkla... Para yatırma ve çekme için gerekmiyor. Artı 0 Eksi
Pablo1 dedi: He diğer işlemler için gerekir mi Genişletmek için tıkla... Para yatırma ve çekme için gerekmiyor.
KS KS Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #23 Beyaz_G dedi: Para yatırma ve çekme için gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten birşey sipariş vermek istesem verir miyim papara ile Beyaz_G dedi: Para yatırma ve çekme için gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Yaptırsam kullanabilirim o zaman değil mi Artı 0 Eksi
Beyaz_G dedi: Para yatırma ve çekme için gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten birşey sipariş vermek istesem verir miyim papara ile Beyaz_G dedi: Para yatırma ve çekme için gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Yaptırsam kullanabilirim o zaman değil mi
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.510 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Mayıs 2022 #24 Pablo1 dedi: İnternetten birşey sipariş vermek istesem verir miyim papara ile Yaptırsam kullanabilirim o zaman değil mi Genişletmek için tıkla... Evet internetten sipariş verilebilir. Yaptırsam kullanabilirim değil mi derken ne demek istedin? Artı 0 Eksi
Pablo1 dedi: İnternetten birşey sipariş vermek istesem verir miyim papara ile Yaptırsam kullanabilirim o zaman değil mi Genişletmek için tıkla... Evet internetten sipariş verilebilir. Yaptırsam kullanabilirim değil mi derken ne demek istedin?
KS KS Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #25 Beyaz_G dedi: Evet internetten sipariş verilebilir. Yaptırsam kullanabilirim değil mi derken ne demek istedin? Genişletmek için tıkla... Yatırsam dicektim Artı 0 Eksi
Beyaz_G dedi: Evet internetten sipariş verilebilir. Yaptırsam kullanabilirim değil mi derken ne demek istedin? Genişletmek için tıkla... Yatırsam dicektim
Isaac N3wton Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 22 Mayıs 2022 #26 Pablo1 dedi: Papara ve Tosla'ya marketlerde ve AVM'lerde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben her yerde kullanıyorum markette takside scooterda AVM içindeki çoğu mağazada. Artı 1 Eksi
Pablo1 dedi: Papara ve Tosla'ya marketlerde ve AVM'lerde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben her yerde kullanıyorum markette takside scooterda AVM içindeki çoğu mağazada.
KS KS Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #27 Herkese çok teşekkür ederim. Sorunlarımı sabırla ve en iyi şekilde yanıtladığınız için Beyaz_G dedi: Para yatırma ve çekme için gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki papara kullanan arkadaşımın bana papara ile para atması için banka kartı tanımlamam gerek mi Son düzenleme: 22 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Herkese çok teşekkür ederim. Sorunlarımı sabırla ve en iyi şekilde yanıtladığınız için Beyaz_G dedi: Para yatırma ve çekme için gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki papara kullanan arkadaşımın bana papara ile para atması için banka kartı tanımlamam gerek mi
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.510 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Mayıs 2022 #28 Pablo1 dedi: Herkese çok teşekkür ederim. Sorunlarımı sabırla ve en iyi şekilde yanıtladığınız için Peki papara kullanan arkadaşımın bana papara ile para atması için banka kartı tanımlamam gerek mi Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum ama gerekmiyor sanırım. Artı 0 Eksi
Pablo1 dedi: Herkese çok teşekkür ederim. Sorunlarımı sabırla ve en iyi şekilde yanıtladığınız için Peki papara kullanan arkadaşımın bana papara ile para atması için banka kartı tanımlamam gerek mi Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum ama gerekmiyor sanırım.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.424 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 22 Mayıs 2022 #29 Pablo1 dedi: Peki papara kullanan arkadaşımın bana papara ile para atması için banka kartı tanımlamam gerek mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, gerekli değil. Artı 0 Eksi
Pablo1 dedi: Peki papara kullanan arkadaşımın bana papara ile para atması için banka kartı tanımlamam gerek mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, gerekli değil.
KS KS Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #30 Beyaz_G dedi: Orasını bilmiyorum ama gerekmiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bir de babam bana banka kartından para atacak onun banka kartını uygulamadan tanımlarsam para atabilir mi . Birde nasıl atacak para Pablo1 dedi: Bir de babam bana banka kartından para atacak onun banka kartını uygulamadan tanımlarsam para atabilir mi . Birde nasıl atacak para Genişletmek için tıkla... Hemen yazarsanız sevinirim. Son düzenleme: 22 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Beyaz_G dedi: Orasını bilmiyorum ama gerekmiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Bir de babam bana banka kartından para atacak onun banka kartını uygulamadan tanımlarsam para atabilir mi . Birde nasıl atacak para Pablo1 dedi: Bir de babam bana banka kartından para atacak onun banka kartını uygulamadan tanımlarsam para atabilir mi . Birde nasıl atacak para Genişletmek için tıkla... Hemen yazarsanız sevinirim.