Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #1 Papara ve Tosla'ya marketlerde ve AVM'lerde kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2022
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.424 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 22 Mayıs 2022 #31 Pablo1 dedi: Bir de babam bana banka kartından para atacak onun banka kartını uygulamadan tanımlarsam para atabilir mi? Bir de nasıl atacak para? Genişletmek için tıkla... Baban sana para yollayamaz. Sadece kendi adına açılmış bir banka hesabından Papara hesabına para gönderebilirsin. Artı 0 Eksi
Pablo1 dedi: Bir de babam bana banka kartından para atacak onun banka kartını uygulamadan tanımlarsam para atabilir mi? Bir de nasıl atacak para? Genişletmek için tıkla... Baban sana para yollayamaz. Sadece kendi adına açılmış bir banka hesabından Papara hesabına para gönderebilirsin.
KS KS Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #32 The Fallen Angel dedi: Baban sana para yollayamaz. Sadece kendi adına açılmış bir banka hesabından Papara hesabına para gönderebilirsin. Genişletmek için tıkla... Knk o zmn banka kartı niye bağlanıyor Artı 0 Eksi
The Fallen Angel dedi: Baban sana para yollayamaz. Sadece kendi adına açılmış bir banka hesabından Papara hesabına para gönderebilirsin. Genişletmek için tıkla... Knk o zmn banka kartı niye bağlanıyor
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.424 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 22 Mayıs 2022 #33 Pablo1 dedi: Kanka o zaman banka kartı niye bağlanıyor? Genişletmek için tıkla... Kendi banka hesabını bağlayabiliyorsun işte. Artı 0 Eksi
Pablo1 dedi: Kanka o zaman banka kartı niye bağlanıyor? Genişletmek için tıkla... Kendi banka hesabını bağlayabiliyorsun işte.
KS KS Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #34 The Fallen Angel dedi: Kendi banka hesabını bağlayabiliyorsun işte. Genişletmek için tıkla... Ah be şey sanmıştım. Babamın kartını bağlayıp kendime para atabilirim. Keşke böyle olsa Sen nasıl yapıyon knk. Kendi adına mı banka hesabı açtın yoksa ATM'den mı yatırıyon. Son düzenleme: 22 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
The Fallen Angel dedi: Kendi banka hesabını bağlayabiliyorsun işte. Genişletmek için tıkla... Ah be şey sanmıştım. Babamın kartını bağlayıp kendime para atabilirim. Keşke böyle olsa Sen nasıl yapıyon knk. Kendi adına mı banka hesabı açtın yoksa ATM'den mı yatırıyon.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.424 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 22 Mayıs 2022 #35 Pablo1 dedi: Kendi adına mı banka hesabı açtın yoksa ATM'den mı yatırıyorsun? Genişletmek için tıkla... Kartsız işlem ile yakınımdaki ATM'den yüklüyorum. Kartsız işlemle yükleyince komisyon kesmiyorlar. Artı 0 Eksi
Pablo1 dedi: Kendi adına mı banka hesabı açtın yoksa ATM'den mı yatırıyorsun? Genişletmek için tıkla... Kartsız işlem ile yakınımdaki ATM'den yüklüyorum. Kartsız işlemle yükleyince komisyon kesmiyorlar.
KS KS Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #36 The Fallen Angel dedi: Kartsız işlem ile yakınımdaki ATM'den yüklüyorum. Kartsız işlemle yükleyince komisyon kesmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben banka hesabı açamam yaşım tutmuyor. Bende Akbank ATM sinden yatırcam. En yakın çünkü Pablo1 dedi: Ben banka hesabı açamam yaşım tutmuyor. Bende Akbank ATM'sinden yatıracağım. En yakın çünkü Genişletmek için tıkla... Kanka her şey için sağ ol. İyi akşamlar ben şimdi uyuyacam Artı 0 Eksi
The Fallen Angel dedi: Kartsız işlem ile yakınımdaki ATM'den yüklüyorum. Kartsız işlemle yükleyince komisyon kesmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben banka hesabı açamam yaşım tutmuyor. Bende Akbank ATM sinden yatırcam. En yakın çünkü Pablo1 dedi: Ben banka hesabı açamam yaşım tutmuyor. Bende Akbank ATM'sinden yatıracağım. En yakın çünkü Genişletmek için tıkla... Kanka her şey için sağ ol. İyi akşamlar ben şimdi uyuyacam
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.424 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 22 Mayıs 2022 #37 Pablo1 dedi: Kanka her şey için sağ ol. İyi akşamlar ben şimdi uyuyacağım. Genişletmek için tıkla... İyi geceler reis. Artı 0 Eksi
Pablo1 dedi: Kanka her şey için sağ ol. İyi akşamlar ben şimdi uyuyacağım. Genişletmek için tıkla... İyi geceler reis.
KS KS Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #38 The Fallen Angel dedi: Kartsız işlem ile yakınımdaki ATM'den yüklüyorum. Kartsız işlemle yükleyince komisyon kesmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Aklıma takıldı aga kusura bakma ama sormam lazım. Normal ATM'den karta para yükler gibide yükleyebiliyoruz değil mi? Pablo1 dedi: Aklıma takıldı aga kusura bakma ama sormam lazım. Normal ATM'den karta para yükler gibide yükleyebiliyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yani illaki kartsız işlemle para yüklemek gerekmiyor mu Pablo1 dedi: Aklıma takıldı aga kusura bakma ama sormam lazım. Normal ATM'den karta para yükler gibide yükleyebiliyoruz değil mi? Yani illaki kartsız işlemle para yüklemek gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... ? Son düzenleme: 23 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
The Fallen Angel dedi: Kartsız işlem ile yakınımdaki ATM'den yüklüyorum. Kartsız işlemle yükleyince komisyon kesmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Aklıma takıldı aga kusura bakma ama sormam lazım. Normal ATM'den karta para yükler gibide yükleyebiliyoruz değil mi? Pablo1 dedi: Aklıma takıldı aga kusura bakma ama sormam lazım. Normal ATM'den karta para yükler gibide yükleyebiliyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yani illaki kartsız işlemle para yüklemek gerekmiyor mu Pablo1 dedi: Aklıma takıldı aga kusura bakma ama sormam lazım. Normal ATM'den karta para yükler gibide yükleyebiliyoruz değil mi? Yani illaki kartsız işlemle para yüklemek gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... ?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.424 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 23 Mayıs 2022 #39 Pablo1 dedi: Aklıma takıldı aga kusura bakma ama sormam lazım. Normal ATM'den karta para yükler gibide yükleyebiliyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, yükleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Pablo1 dedi: Aklıma takıldı aga kusura bakma ama sormam lazım. Normal ATM'den karta para yükler gibide yükleyebiliyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, yükleyebilirsin.