Bende de şu an Papara var ama veli onayı yapamadım velime söledim anlaşma yaptık bu 2. dönem teşekkür getirirsem velim Papara onayı yapacak sende öğle yap teşekkür veya taktir getirirsem Papara veli onayı yapın de.
Hocam veliniz hesap açıp kimliğini doğrulayıp veli olduğunu onaylayacak iş bu kadar basit
Ama kötü yanı şu
Veli onaylı hesaplarda sözleşmeli hesaba geçilemiyor
Emin değilim başıma gelmedi şansınızı deneyin belki olur.Bir de benim tel no yok o yüzden annemin kini yazdım bir şey olur mu?
Hocam veliniz hesap açıp kimliğini doğrulayıp veli olduğunu onaylayacak iş bu kadar basit.
Ama kötü yanı şu.
Veli onaylı hesaplarda sözleşmeli hesaba geçilemiyor.
Sözleşmeli hesap derken?
Emin değilim başıma gelmedi şansınızı deneyin belki olur.
Hocam otomatikman sözleşmeli hesaba geçersiniz doğum gününüzdePeki hocam bir şey soracağım ben 16 yaşımdayım velim onay verdikten sonra kullansam ben 18 yaşıma geldimde nasıl sözleşmeli hesaba geçerim?
Hocam hesap durumları 3'e ayrılıyor.
1-onaysız hesap (veli onayı ve kimlik doğrulama yapmayanlar)
2-onaylı hesap (veli onayı ve kimlik doğrulama yapanlar)
3-sözleşmeli hesap(Black, teal, almond, gray, rose kartlardan birine sahip olmak)
Hocam otomatikman sözleşmeli hesaba geçersiniz doğum gününüzde.
evet ama lite da çok kısıtlama varmış para çekme fln yapılmıyor muşBen Lite kart alabiliyorum ama değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.