Hocam aslında 2023 ten önce hesap açanlar sözleşmeli hesaba geçebiliyorlarAh be keşke 18 yaş altıda sözleşmeli olsa neyse yapacak bir şey yok teşekkürler.
evet ama lite da çok kısıtlama varmış para çekme fln yapılmıyor muş
Ekte bıraktığım bilgileri istiyor fakat annenizin hesabının olması lazım diye biliyorum. Anneniz hesap açtığında ve siz onay istediğinizde onun ana sayfasına onay izni gidecek.Sadece T.C. ve tel no giriyoruz değlmi.
Yardımlarınız için teşekkür ederim büyük ihtimal izin vermezler. Velime söyleyip ziraatdan açtırmayı deneyeceğim.
Rica ederiz. Dediğim şekilde ikna etmeyi deneyebilirsiniz. İninalde kullanabilirsiniz onda veli onayı yok böyle diye biliyorum. Ama İninal rezalet onu söyleyebilirim.Yardımlarınız için teşekkür ederim büyük ihtimal izin vermezler. Velime söyleyip ziraatdan açtırmayı deneyeceğim.
Rica ederiz. Dediğim şekilde ikna etmeyi deneyebilirsiniz. İninalde kullanabilirsiniz onda veli onayı yok böyle diye biliyorum. Ama ininal rezalet onu söyleyebilirim.
200Tl istiyorlar derken parayı vermeden kullanılmıyor muHocam en son tercih edebileceğim banka ininal olur komisyon ücreti vs.
hocam bana sorarsanız İş Bankası İlk İmza Hesabı açın.
Sizden 1 aylığına 2000₺ istiyorlar ve 1 ay süreden sonra hesabınıza geri yansıyor.
Günlük faiz vs. avantajları var.
200TL istiyorlar derken parayı vermeden kullanılmıyor mu?
Bende ovmedim zaten ancak farkettigin gibi arkadaşın yaşı küçük. İninal-papara gibi kartlar daha uygun o yüzden. Annesi daha papara açmasına izin vermiyor 2000tl gitmesine mi izin verecek?Hocam en son tercih edebileceğim banka ininal olur komisyon ücreti vs.
hocam bana sorarsanız İş Bankası İlk İmza Hesabı açın.
Sizden 1 aylığına 2000₺ istiyorlar ve 1 ay süreden sonra hesabınıza geri yansıyor.
Günlük faiz vs. avantajları var.
Bende ovmedim zaten ancak fark ettigin gibi arkadaşın yaşı küçük. İninal-Papara gibi kartlar daha uygun o yüzden. Annesi daha Papara açmasına izin vermiyor 2000TL gitmesine mi izin verecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.