Çözüldü Papara veli izninde neler istiyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3507Enes

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Papara veli izninde neler istiyor velimizin hangi bilgilerini istiyor bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece T.C. ve tel no giriyoruz değlmi.
Ekte bıraktığım bilgileri istiyor fakat annenizin hesabının olması lazım diye biliyorum. Anneniz hesap açtığında ve siz onay istediğinizde onun ana sayfasına onay izni gidecek.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-05-23-20-13-21-723_com.mobillium.papara.jpg
    Screenshot_2023-05-23-20-13-21-723_com.mobillium.papara.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 29
Yardımlarınız için teşekkür ederim büyük ihtimal izin vermezler. Velime söyleyip ziraatdan açtırmayı deneyeceğim.

Rica ederiz. Dediğim şekilde ikna etmeyi deneyebilirsiniz. İninalde kullanabilirsiniz onda veli onayı yok böyle diye biliyorum. Ama ininal rezalet onu söyleyebilirim.

Hocam en son tercih edebileceğim banka ininal olur komisyon ücreti vs.
hocam bana sorarsanız İş Bankası İlk İmza Hesabı açın.
Sizden 1 aylığına 2000₺ istiyorlar ve 1 ay süreden sonra hesabınıza geri yansıyor.
Günlük faiz vs. avantajları var.

Sizden 1 aylığına 2000₺ istiyorlar ve 1 ay süreden sonra hesabınıza geri yansıyor.
200Tl istiyorlar derken parayı vermeden kullanılmıyor mu

Bende ovmedim zaten ancak farkettigin gibi arkadaşın yaşı küçük. İninal-papara gibi kartlar daha uygun o yüzden. Annesi daha papara açmasına izin vermiyor 2000tl gitmesine mi izin verecek?

Bende ovmedim zaten ancak fark ettigin gibi arkadaşın yaşı küçük. İninal-Papara gibi kartlar daha uygun o yüzden. Annesi daha Papara açmasına izin vermiyor 2000TL gitmesine mi izin verecek?

Hocam onun yerine Akbank veya Garanti BBVA tercih edebilirsiniz en çok önerilen 2 bankalardam biri herhangi bir ücret istemiyorlar.
İninal tek sıkıntısı komisyondur
Mesela bir ara kullanıyordum kullanmaz olsaydım benden 40-50₺ aylık toplam komisyon kestiler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı