Papara veli onayı ile tüm harcamalarda bildirim gider mi?

elmaliturta88

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Papara kartı aldim hesap kendi ustune, telefon kimlik o bu her şey ama veli onayi babamda. Ona da Papara hesabi actik onay için. Ben Steam'den 3D Security ile oyun alsam marketten cips alsam bildirim gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara kartı aldim hesap kendi ustune, telefon kimlik o bu her şey ama veli onayi babamda. Ona da Papara hesabi actik onay için. Ben Steam'den 3D Security ile oyun alsam marketten cips alsam bildirim gider mi?
Asla gitmez baban papara hesabını da kullanmıyorsa hesabı sadece onay için açtıysan veli adına babanın papara hesabını kapatabilirsin onay verdikten sonra veli hesabının önemi kalmıyor kalıcı olarak papara uygulamasından kapatabilirsin hesabı onayın da gitmez ben de öyle yaptım papara’yı da arayıp sordum problem olmaz dediler olmadı da bilgine…

Hocam hiç 3D Secure ile alışveriş yaptınız mı, velinize bildirim gitti mi? 3D secure ile yaptığınız alışverişin SMS'i velinize mi gitti? Cevaplarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı