Papara veli onayı olmadan neler yapılabilir?

Berkayycee

Centipat
Daha fazla  
Şok'tan Papara aldım yaşım 17 veli onayı istiyor. Veli onayı olmazsa kartla neler yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şok'tan Papara aldım yaşım 17 veli onayı istiyor. Veli onayı olmazsa kartla neler yapabilirim?

Öncelik ile para gönderimi yapamazsın ATM'den para yükleyip kullanabilirsin internet alışverişinde kullanabilirsin Papara'nın cashback kampanyaları var onları kullanamazsın ve hatırladığım kadarı ile para yatırdığında geriye çekemezsin sadece harcayabilirsin diye biliyorum. Not: Limiti çok az dikkatli harcama yapman gerekiyor aylık olarak yenilenmektedir.

Öncelik ile para gönderimi yapamazsın ATM'den para yükleyip kullanabilirsin internet alışverişinde kullanabilirsin Papara'nın cashback kampanyaları var onları kullanamazsın ve hatırladığım kadarı ile para yatırdığında geriye çekemezsin sadece harcayabilirsin diye biliyorum. Not: Limiti çok az dikkatli harcama yapman gerekiyor aylık olarak yenilenmektedir.

Bir de Ocak'ta 18 olacağım otomatik olarak veli onayı gereksinimi kalkar mı?

Veli onayı kalkar fakat kendini doğrulamanı ister yeni kimlik belgesi ve belirli fotoğraf istiyor onay süreci 1-3 gün sürebiliyor.

Bir de 18 olacaksan hiç Papara'ya bulaşma direkt Akbank'ya da İş Bankası veya garanti bankalarından bireysel kart almanı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı