mor ekmek Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 9 Mayıs 2022 #31 Vio dedi: Başlık türkçesi yakıyor Yıllardır İninal kullanıyorum. Herkes tutturmuş 2TL diye, 2 TL para mı? Genişletmek için tıkla... "Türkçesi" olması lazım ama siz bilirsiniz. Bu arada İninal kullanışsız. Tosla öneririm.
Vio dedi: Başlık türkçesi yakıyor Yıllardır İninal kullanıyorum. Herkes tutturmuş 2TL diye, 2 TL para mı? Genişletmek için tıkla... "Türkçesi" olması lazım ama siz bilirsiniz. Bu arada İninal kullanışsız. Tosla öneririm.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.115 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #32 mor ekmek dedi: "Türkçesi" olması lazım ama siz bilirsiniz. Bu arada İninal kullanışsız. Tosla öneririm. Genişletmek için tıkla... Hangi açıdan kullanışsız?
mor ekmek dedi: "Türkçesi" olması lazım ama siz bilirsiniz. Bu arada İninal kullanışsız. Tosla öneririm. Genişletmek için tıkla... Hangi açıdan kullanışsız?
Y yusufYAZICI155 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 283 Çözümler 2 9 Mayıs 2022 #33 Kesinlikle papara, cashback ve birkaç özellikleri var. Papara'nın instagram DM'sine mesaj atın anında yardımcı oluyorlar. Son zamanlarda artan yemek fiyatlarından dolayı Yiyecek zincir şirketlerin cashback'ı kaldırmışlar. Mesela ben papara sayesinde Netflix'te 58₺'lik paketi 43₺ ye alıyorum.
Kesinlikle papara, cashback ve birkaç özellikleri var. Papara'nın instagram DM'sine mesaj atın anında yardımcı oluyorlar. Son zamanlarda artan yemek fiyatlarından dolayı Yiyecek zincir şirketlerin cashback'ı kaldırmışlar. Mesela ben papara sayesinde Netflix'te 58₺'lik paketi 43₺ ye alıyorum.
mor ekmek Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 9 Mayıs 2022 #34 Vio dedi: Hangi açıdan kullanışsız? Genişletmek için tıkla... Çok fazla para kesintisi yapıyor.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.115 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #35 mor ekmek dedi: Çok fazla para kesintisi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Nerede mesela?
mor ekmek Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 9 Mayıs 2022 #36 Vio dedi: Nerede mesela? Genişletmek için tıkla... Para yatırırken ve aylık kullanım ücreti olarak.