Papara yanlış kart bastırmak

Hopeisgreat

Decapat
Yer
Burdur/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11 32gb ram rtx 4060 ryzen 8400f
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Papara karta biliyorsunuz yeni bir özellik geldi ve kart özelleştirebiliyoruz ancak ben özelleştirme yaparken kartın üstüne yanlış şeyler yazdım ve supporta yazdım ancak support 2 günde cevap verdi ve şansıma kart birkaç dakika önce basılmıştı bu yüzden iade almadılar. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Papara karta biliyorsunuz yeni bir özellik geldi ve kart özelleştirebiliyoruz ancak ben özelleştirme yaparken kartın üstüne yanlış şeyler yazdım ve supporta yazdım ancak support 2 günde cevap verdi ve şansıma kart birkaç dakika önce basılmıştı bu yüzden iade almadılar. Sizce ne yapmalıyım?

Keşke yazmak yerine arasaydınız çok daha hızlı iletişime geçerdiniz. Değişim kabul etmiyolarsa yapabileceğiniz fazla bir şey yok maalesef.

Yani hocam kabul etmedikleri için yapacak birşeyiniz yok sonuç olarak sistem hatası sayılmıyor sizden kaynaklı sayıldığı için kabul etmezler.

Peki hocam ben bunu bir şekilde bir yerde düzelttirebilir miyim? Sadece l harfi eksik kalmış.

Kart sonuçta basılmış ve senin hatandan kaynaklı bir şey. İadeyi bir kere reddettilerse daha kabul edeceklerini sanmıyorum.

Hocam düzeltmenin bir yolu yok mu? Bir tek l harfi eksik kalmış.

Hocam 100TL senin için çok ise böyle bir şey için harcamazdın diye düşünüyorum :D bir de kart basıldıktan sonra iade olmaz.

Hocam 100TL vardı. Annemin hesabıydı zaten. Ama para boşa gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı