Papara yerine kullanılabilecek kart önerisi

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Papara kartım var. Son olaylardan sonra günlük 2000 limit falan diyorlardı, kartımda 500 küsur para var. Üstüne para ekleyip satın alım yapabiliyor muyum yoksa parayı çekip Nays gibi yeni kart alıp ona mı aktarmalıyım? Nays'ta fiziksel kart var mı falan çok bilgim yok veya Hadi kart gibi.

Yoksa açılmasını beklemeli miyim? Ne kadar sürecek bilen yoktur herhalde.

Son düzenleme:
Nays olabilir. EFT ve para transferi işlemi kapalı olduğu için Papara'dan başka bankaya şimdilik para aktarabilmeniz mümkün değil. Sadece Paparalılar arası para transferi yapılabiliyor.

Nays olabilir. EFT ve para transferi işlemi kapalı olduğu için Papara'dan başka bankaya şimdilik para aktarabilmeniz mümkün değil. Sadece paparalılar arası para transferi yapılabiliyor.

Hocam aklıma şey takıldı Nays fiziksel kart mı sanal mı, sanalsa hiç bankadan sanal karta para yatırmayı denemedim sadece EFT biliyorum o da malum kapalı

Hocam aklıma şey takıldı Nays fiziksel kart mı sanal mı, sanalsa hiç bankadan sanal karta para yatırmayı denemedim sadece EFT biliyorum o da malum kapalı

Ben tüm her şeyi papara kart ile alıyordum. O gidince şimdi nays a geçtim kartı söyledim gelmesini bekliyorum henüz 4 gün oldu ses seda yok. Bu kart işleri nedende geç geliyor baya.

Ben tüm her şeyi Papara kart ile alıyordum. O gidince şimdi Nays'a geçtim kartı söyledim gelmesini bekliyorum henüz 4 gün oldu ses seda yok. Bu kart işleri nedende geç geliyor bayağı.

Evet hocam bende o süreden kurtulmayı arıyorum şu an bekleyesim yok. 😅
Fiziksel kart çıkartmak ücretsiz mi?

Nays'ın fiziksel kartı ATM'de geçmiyor bilginiz olsun. Papara'daki paranızı Nays'a "banka kartı ile yükle" diyip kart bilgilerinizi girerek yükleyebilirsiniz.

Evet hocam bende o süreden kurtulmayı arıyorum şu an bekleyesim yok. 😅
Fiziksel kart çıkartmak ücretsiz mi?
Evet ücretsiz. Benimki 1 günde kargoya verilmişt ve 3 gün sonra da gelmişti.

Nays'ın fiziksel kartı ATM'de geçmiyor bilginiz olsun. Papara'daki paranızı Nays'a "banka kartı ile yükle" deyip kart bilgilerinizi girerek yükleyebilirsiniz.

Evet ücretsiz. Benimki 1 günde kargoya verilmişt ve 3 gün sonra da gelmişti.

ATM'ye girmedikten sonra fiziksel kartı ne yapacağım hocam 😂 peki nasıl para yatırıyoruz QR kod ile mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı