Papara'da aile bireyine para atılabilir mi?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Paparada 150 TL var. 17 yaşındayım bu yüzden bana ait bir banka hesabım yok. Bu 150TL'yi çekebilir miyim ya da annemin hesabına atabilir miyim? Kalacak mı böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
150 TL'nin değeri yok buna kafa yoracağına nasıl daha çok para kazanabilirim diye düşünmelisin.

Papara ileriki aylarda açılır. Banka hesabın yoksa ne yazık ki çekemiyorsun şu anlık. Açıldığında alırsın veya sizinki gibi durumlar için farklı bir çözüm üretirler, alırsın paranı.

Son düzenleme:
150 TL'nin değeri yok buna kafa yoracağına nasıl daha çok para kazanabilirim diye düşünmelisin.

Papara ileriki aylarda açılır. Banka hesabın yoksa ne yazık ki çekemiyorsun şu anlık. Açıldığında alırsın veya sizinki gibi durumlar için farklı bir çözüm üretirler, alırsın paranı.
Öğrenci olunca lazım oluyor hocam. Kitap alacağım param yok. Şu ara tatili dolu geçirmek için çabalıyorum.

Öğrenci olunca lazım oluyor hocam. Kitap alacağım param yok. Şu ara tatili dolu geçirmek için çabalıyorum.

Çekmek için muhtemelen kendi adına IBAN'ın olması gerekiyor şu anda Papara sadece kayıtlı IBAN'lara para transferini başlattı lakin diğer kullanıcılar içinde muhtemelen kendi IBAN'larını eklemeyi açacaklar eğer kendinize ait IBAN'ınız yok ise paranızı almak için bir IBAN açın.

Yardı ya akşam akşam 🤣🤣🤣

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00