Papara'da alışveriş yaptıktan sonra SMS gelmiyor

Sy0rex

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Papara'da kartımdan alışveriş yapıyorum ve bana SMS gelmiyor. Eskiden iPhone kullanıyorum ve oradan geliyordu ama şu anda Android kullanıcısıyım ve gelmiyor. Papara destek hattını aradığımda hangi tuşlara basacağımı bilemedim. Yardım eder misiniz?

Merhaba. Papara'da kartımdan alışveriş yapıyorum ve bana SMS gelmiyor. Eskiden iPhone kullanıyorum ve oradan geliyordu ama şu anda Android kullanıcısıyım ve gelmiyor. Papara destek hattını aradığımda hangi tuşlara basacağımı bilemedim. Yardım eder misiniz?

Spam kutusuna da bakar mısınız?

SMS değil de uygulama üzerinden onay seçeneği yok mu? SMS gelmeme nedenini tam emin olamadım.

Yani Papara kartımdan herhangi bir alışveriş yaptığımda SMS gelmiyor para gelincede gelmiyor bir ara Türk Telekom'a geçtim sonra Turkcell'e geri döndüm ama numaran değişmedi. Uygulama üzerinden bildirim geliyor ama ben SMS gelmesini istiyorum.

Bana sadece doğrulama kodu gerekirse SMS geliyor. Onun dışında alışveriş yaptığımda vs. gelmiyor.

Bana da ayni şekilde işte bunu nasıl çözebilirim?

Yani Papara kartımdan herhangi bir alışveriş yaptığımda SMS gelmiyor para gelincede gelmiyor bir ara Türk Telekom'a geçtim sonra Turkcell'e geri döndüm ama numaran değişmedi.

Bana da ayni şekilde işte bunu nasıl çözebilirim?

Hocam SIM blokeniz vardır muhtemelen destek hattıyla iletişime geçin.

Hangi tuşlara basacağımı hani öyle hesap la ilgili bir şey yokta ondan. Hani yok derken seçeneklerde yok Papara'nin.

Buradaki numarayı arayın zaten yönlendirmelerde şu işlem için şu tuşa basın gibi konuşacak SIM blokesi ile ilgili bir seçenek vardı sanırım. Yoksa da müşteri hizmetlerine bağlanın bana sms gelmiyor SIM blokem var sanırım kontrolü sağlar mısınız diye söyleyin.

Dosya Ekleri

• com.mobillium.papara_20250225175228.jpg
    com.mobillium.papara_20250225175228.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 20
Buradaki numarayı arayın zaten yönlendirmelerde şu işlem için şu tuşa basın gibi konuşacak SIM blokesi ile ilgili bir seçenek vardı sanırım. Yoksa da müşteri hizmetlerine bağlanın bana SMS gelmiyor SIM blokem var sanırım kontrolü sağlar mısınız diye söyleyin.

Çözdüm ya Papara ayarlarından iletişim ayarlarında SMS almak istiyorum diye bir ayar var oradan yapılıyor yine de sağ olun ben 1'i tuşladım sonra beni baska bir birime yönlendirdiler çözüldü işaretleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı