Papara'da başka kişinin banka hesabından para almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emre Karcı

Femtopat
Daha fazla  
Bugün bu konuya bir netlik getirmek istiyorum. Papara hesabıma ablamın ziraat hesabından kendi Papara hesabıma EFT yaptım ve geldi!
Papara'nın verdiği IBAN'a açıklamaya Papara numaramı girdim ve sonuç başarılı normalde sadece kendi hesabımızdan para gönderebiliyoruz Papara söylediğine göre. Müsteri hizmetlerine anlattığımda hesap türüne göre değişebilir dedi! Sözleşmeli Black kart kullanıyorum! Dekont Silindi

Son düzenleme:
Ben de sözleşmeli hesap kullanıyorum, daha önceden böyle bir şey denemdim ancak eğer işlem gerçekleşmezse para 24 saat içinde geri dönüyor diye okumuştum doğru mu?

Ona göre ben de deneyeceğim.

Sadece aşağıdaki bildirimi almış sınırlı sayıda kullanıcıya açık olan bir özellik.

Papara.png

Başka birinin hesabından para yatırabilir miyim?

Evet kendi hesabın olması zorunlu değil aynı internetten alışveriş yaparmışçasına parayı çekebiliyorsunuz. Annemin ve babamın hesabından kaç kere para çektim yüksek meblağlarda da sorun olmuyor.

Arkadaşlar ben sürekli transfer yapıyorum ve böyle bir problem yaşamadım net!

Bende sözleşmeli hesap kullanıyorum, daha önceden böyle bir şey denemdim ancak eğer işlem gerçekleşmezse para 24 saat içinde geri dönüyor diye okumuştum doğru mu?

Ona göre bende deneyeceğim.

Bazen anında iade geliyor bazen bekletiyor bana bir ara geri para gelmemişti 10 TL attığım için geri almaya çalışmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı