Papara'da hesap onaylama yaparken ''canlılık kontrolü'' hatası

Borantanc

Hectopat
Papara'da hesabımı onaylatmaya çalışıyorum ancak canlılık kontrolüne geldiğimde 3'ten geriye sayarken çizgiler yeşil olduğunda kamera donuyor ve öyle kalıyor 4. Papara'ya mail attım ama 3 gün önce ama "Talebini aldık size daha sonra döneceğiz" dediler, dönmediler. Daha önce açılan konulara baktım ama genelde insanlar kimlik kontrolünde takılmış, benim kimliğim de resmim var o yüzden o aşama da sıkıntı olmadı.

Başka cihazdan deneme şansım da yok maalesef.

Ben direk müşteri hizmetlerini aradım telefondayken uygulamaya girmemi istediler ve sorun devam edincede direk süreci atladılar.

Başka konulara tekrar tekrar bakıyorum ama genelde sorun yaşayanlara hata bildirimi gidiyormuş. Bende hiçbir bildirim ya da geri dönüş gelmiyor sadece kamera ve ekran donuyor.(Uygulama donmuyor, çarpı işaretine bastığımda ana sayfaya dön seçeneği çıkıyor.)

Ben direk müşteri hizmetlerini aradım telefondayken uygulamaya girmemi istediler ve sorun devam edincede direk süreci atladılar.
Anladım sağolun bu akşam müsait olduğumda deneyeceğim

Tamam müşteri hizmetlerini arayın muhtemelen kimliği tarattıktan sonra hatayı fark edip açacaklar.

Beni arayacaklardi bende hata cikiyor ama telefonda ne yaptilar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…