Pixel_less
Kilopat
Eğer hesap sizin üzerinize ise hiçbir bildirim gitmez, sadece beli uygulamadan kendi isteyerek girip kontrol edebilir.
Belli uygulamalar derken hangileri?Eğer hesap sizin üzerinize ise hiçbir bildirim gitmez, sadece beli uygulamadan kendi isteyerek girip kontrol edebilir.
Değil ama para çekme, IBAN, özel kart siparişi gibi konularda onaylamak gerekiyor.Ben reşit olmadığım halde bir onaylama yapmadım artık zorunlu mu?
Papara veya alışveriş yaptığınız bir uygulama. Fakat hesaplarınız açık olmalı ilgili uygulamalarda.Belli uygulamalar derken hangileri?
Onu geçtim ben kimliği okutunca kimlikte fotograf yok hatası veriyo çözümü varmı?Değil ama para çekme, IBAN, özel kart siparişi gibi konularda onaylamak gerekiyor.
Hesap durumunuza sağ üstteki profil simgesine tıkladıktan sonra en üstte hesap tipi kısmından görebilirsiniz. Eskiden sözleşmeli hesap vardı artık yok. Onaylı veya onaysız var.
YokDeğil ama para çekme, IBAN, özel kart siparişi gibi konularda onaylamak gerekiyor.
Hesap durumunuza sağ üstteki profil simgesine tıkladıktan sonra en üstte hesap tipi kısmından görebilirsiniz. Eskiden sözleşmeli hesap vardı artık yok. Onaylı veya onaysız var.
Papara veya alışveriş yaptığınız bir uygulama. Fakat hesaplarınız açık olmalı ilgili uygulamalarda.
Velinizde Papara var değil mi?
Yanlış hatırlamıyorsam veli onayı istemekte Papara onaylı hesaba geçmek için.Onu geçtim ben kimliği okutunca kimlikte fotograf yok hatası veriyo çözümü varmı?
Yok
Yanlış hatırlamıyorsam veli onayı istemekte Papara onaylı hesaba geçmek için.
Velinizin onaylı Papara hesabına sahip olması lazım hesabınızı onaylayabilmeniz için.
Kimliğinizde fotoğraf var mı?He tamam bir de ben kimliği okutunca kimlikte fotoğraf yok hatası alıyorum çözümü var mı?
Yok..Kimliğinizde fotoğraf var mı?
Fotoğraf ekletmeniz lazım. Sırf o yüzden yeni kimlik çıkarttım 5-6 ay önce
Yeni kimlikler ne kadar peki?Fotoğraf ekletmeniz lazım. Sırf o yüzden yeni kimlik çıkarttım 5-6 ay önce![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.