Papara'da NFC yüzünden hesap doğrulaması yapamamak

OnurBaki

Zeptopat
Daha fazla  
Papara da hesap doğrulaması yapmak istiyorum ama telefonumuzda NFC özelliği yok ve doğrulamayı yapamıyorum. Bunun başka bir çözümü yok mu? Veya böyle kullanmak için şifreyi nasıl oluşturucağız?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-08-23-07-42-108_com.mobillium.papara.jpg
    Screenshot_2025-03-08-23-07-42-108_com.mobillium.papara.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Artık çoğu banka doğrulama sistemi NFC üzerinden kart veya kimlik doğrulaması yapıyor hocam. Papara destek ekibi ile iletişime geçmeyi deneyin ama muhtemelen yardımcı olamayacaklardır.

Papara da hesap doğrulaması yapmak istiyorum ama telefonumuzda NFC özelliği yok ve doğrulamayı yapamıyorum. Bunun başka bir çözümü yok mu? Veya böyle kullanmak için şifreyi nasıl oluşturucağız?

Herhangi bir tanıdıklarınızdan NFC destekli cihaz rica edebilirsiniz,
Onun dışında çözümü bilmiyorum maalesef.

Evet var Papara müşteri hizmetlerini araman gerekiyor. Onlara durumunu anlattığın anda senden 3 tane belge istiyorlar e-Devlet üzerinden onları mail adresine gönderiyorsun ortalama 2 saat içerisinde hesabın onaylanmış oluyor. Benim telefonumda da yok NFC ben o şekilde yapmıştım.
Not: Belgeler sıkıntı oluşturabilecek belgeler olmuyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı