Papara'da para kaldı

Fırat0671

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU 10th Gen. Intel® Core™ i7 Processor
OS Windows 11 Pro
Display 15.6" FHD (1920x1080), IPS-Level
15.6" FHD (1920x1080), 144Hz, IPS-Level
Chipset Intel® HM470
Graphics NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 Laptop GPU 6GB GDDR6
Merhaba. Ben öğrenciyim bütün param Papara'da ve hiçbir şekilde dünden beri şu kumar olayından sonra işlem yapamadım. Ben öğrenciyim param bir tek Papara'da var dolmuşa bile binemiyorum nakit kalmadı nakit de çekemiyorum harcama da yapamıyorum, red veriyor. Ne zaman düzelir bu? Konu müşteri hizmetleri de açmıyor telefonu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben öğrenciyim bütün param Papara'da ve hiçbir şekilde dünden beri şu kumar olayından sonra işlem yapamadım. Ben öğrenciyim param bir tek Papara'da var dolmuşa bile binemiyorum nakit kalmadı nakit de çekemiyorum harcama da yapamıyorum, red veriyor. Ne zaman düzelir bu? Konu müşteri hizmetleri de açmıyor telefonu.

ATM'den cekmeyi denedin mi paranı.

Kartla harcama yaptığımda sorun yaşamadım. Hesaba çekimde kısıtlama var sanırım. Ne zaman düzelir inan tahmin etmek zor ama genel kullanıldığı için en kısa sürede düzeleceğini tahmin ediyorum.

Beklemek tek seçenek hocam maalesef. Ben bugün Akbank ATM'si üzerinden para çekebildim belki sizde deneyebilirsiniz.

Akbank ATM'sinden paranızı çekmeyi deneyebilirsiniz, genelde kendim de dahil böyle yaptım. Problem yaşanılmıyor diğerlerine kıyasla.

Hocam ben dün Papara uygulamasına giriş yapamıyorken bugün sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorum. Dün ben de Akbank ATM’sinden para çekmeyi denedim ama hata verdiği için çekememiştim maalesef. Tabii bugün deneme şansım olmadı ama uygulama düzeldiyse belki ATM’lerden de para çekilebiliyordur. İsterseniz Akbank ATM’sinden para çekmeyi deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı