GamerZ754 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 660 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h Cinsiyet Erkek Dün 11:16 #1 Arkadaşlar 20k param Papara'da kaldı. Lisansını iptal etmişler, parayı banka hesabıma da gönderemiyorum. Ne yapacağım?
Arkadaşlar 20k param Papara'da kaldı. Lisansını iptal etmişler, parayı banka hesabıma da gönderemiyorum. Ne yapacağım?
closed.selim Decipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 1.908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer 26°14'53"N 71°16'23"W Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 11:21 #2 Şuan için belli değil hocam ne olacağı. Haklar geri verilecek mi Papara şirketine yoksa tamamen kapanacak mı belli değil. İçerideki paranın ne olacağı da meçhul. Süreci takip edeceğiz başka bir şansımız yok. Artı 0 Eksi
Şuan için belli değil hocam ne olacağı. Haklar geri verilecek mi Papara şirketine yoksa tamamen kapanacak mı belli değil. İçerideki paranın ne olacağı da meçhul. Süreci takip edeceğiz başka bir şansımız yok.
KS KS GamerZ754 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 660 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h Cinsiyet Erkek Dün 11:22 #3 closed.selim dedi: Şu an için belli değil hocam ne olacağı. Haklar geri verilecek mi Papara şirketine yoksa tamamen kapanacak mı belli değil. İçerideki paranın ne olacağı da meçhul. Süreci takip edeceğiz başka bir şansımız yok. Genişletmek için tıkla... ATM'den cekilmiyor mu hocam. Artı 0 Eksi
closed.selim dedi: Şu an için belli değil hocam ne olacağı. Haklar geri verilecek mi Papara şirketine yoksa tamamen kapanacak mı belli değil. İçerideki paranın ne olacağı da meçhul. Süreci takip edeceğiz başka bir şansımız yok. Genişletmek için tıkla... ATM'den cekilmiyor mu hocam.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.450 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:24 #4 GamerZ754 dedi: ATM'den cekilmiyor mu hocam. Genişletmek için tıkla... Kart ile çekiliyor mu bilmiyorum fakat QR ile çekim yapılamıyor. Tahminimce kart ile de olmuyordur. Artı 0 Eksi
GamerZ754 dedi: ATM'den cekilmiyor mu hocam. Genişletmek için tıkla... Kart ile çekiliyor mu bilmiyorum fakat QR ile çekim yapılamıyor. Tahminimce kart ile de olmuyordur.
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 758 Çözümler 4 Yer Mersin Dün 11:26 #5 Paranız bir yere kaybolmaz fakat beklemeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.750 Makaleler 2 Çözümler 36 Dün 11:32 #6 X'te biri POS cihazı ile çekildiğini yazmıştı. Doğruysa tek yöntem o var, onun dışında anca bekleyeceğiz. Artı 0 Eksi
X'te biri POS cihazı ile çekildiğini yazmıştı. Doğruysa tek yöntem o var, onun dışında anca bekleyeceğiz.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.455 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:33 #7 Gerçekten yoruldum bu devletten benim de 7.500 kaldı içeride. Harcama yapabiliyor muyuz temassız çekiyor mu halen acaba? Artı 0 Eksi
Gerçekten yoruldum bu devletten benim de 7.500 kaldı içeride. Harcama yapabiliyor muyuz temassız çekiyor mu halen acaba?
KS KS GamerZ754 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 660 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h Cinsiyet Erkek Dün 11:33 #8 Deiinzz dedi: X'te biri POS cihazı ile çekildiğini yazmıştı. Doğruysa tek yöntem o var, onun dışında anca bekleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... İşletmeler kabul etmez o kadar meblanın çekilmesini etse de çok komisyon alıyor POS 20kdan bir dünya komisyon alırlar. Artı 0 Eksi
Deiinzz dedi: X'te biri POS cihazı ile çekildiğini yazmıştı. Doğruysa tek yöntem o var, onun dışında anca bekleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... İşletmeler kabul etmez o kadar meblanın çekilmesini etse de çok komisyon alıyor POS 20kdan bir dünya komisyon alırlar.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.750 Makaleler 2 Çözümler 36 Dün 11:33 #9 Ana De Armas dedi: Gerçekten yoruldum bu devletten benim de 7.500 kaldı içeride. Harcama yapabiliyor muyuz temassız çekiyor mu halen acaba? Genişletmek için tıkla... Ben Nays geçeceğim vallahi, uğraşamam artık Papara ile. Her ay düzenli yaşanıyor bu. GamerZ754 dedi: İşletmeler kabul etmez o kadar meblanın çekilmesini etse de çok komisyon alıyor POS 20kdan bir dünya komisyon alırlar. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, genel olarak söyledim. Meblağnız için söylemedim. Artı 0 Eksi
Ana De Armas dedi: Gerçekten yoruldum bu devletten benim de 7.500 kaldı içeride. Harcama yapabiliyor muyuz temassız çekiyor mu halen acaba? Genişletmek için tıkla... Ben Nays geçeceğim vallahi, uğraşamam artık Papara ile. Her ay düzenli yaşanıyor bu. GamerZ754 dedi: İşletmeler kabul etmez o kadar meblanın çekilmesini etse de çok komisyon alıyor POS 20kdan bir dünya komisyon alırlar. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, genel olarak söyledim. Meblağnız için söylemedim.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.455 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:35 #10 Deiinzz dedi: Ben Nays geçeceğim vallahi, uğraşamam artık Papara ile. Her ay düzenli yaşanıyor bu. Genişletmek için tıkla... Kartı kullanmayı çok seviyorum lakin bende başka bir şeye geçeceğim artık. Bu dediğimiz Nays nasıl bir şey. Artı 0 Eksi
Deiinzz dedi: Ben Nays geçeceğim vallahi, uğraşamam artık Papara ile. Her ay düzenli yaşanıyor bu. Genişletmek için tıkla... Kartı kullanmayı çok seviyorum lakin bende başka bir şeye geçeceğim artık. Bu dediğimiz Nays nasıl bir şey.