Papara'da para kaldı

GamerZ754

Hectopat
Makaleler
9
Yer
istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h
Arkadaşlar 20k param Papara'da kaldı. Lisansını iptal etmişler, parayı banka hesabıma da gönderemiyorum. Ne yapacağım?

Şuan için belli değil hocam ne olacağı.

Haklar geri verilecek mi Papara şirketine yoksa tamamen kapanacak mı belli değil.

İçerideki paranın ne olacağı da meçhul. Süreci takip edeceğiz başka bir şansımız yok.

ATM'den cekilmiyor mu hocam.

Gerçekten yoruldum bu devletten benim de 7.500 kaldı içeride. Harcama yapabiliyor muyuz temassız çekiyor mu halen acaba?

X'te biri POS cihazı ile çekildiğini yazmıştı. Doğruysa tek yöntem o var, onun dışında anca bekleyeceğiz.

İşletmeler kabul etmez o kadar meblanın çekilmesini etse de çok komisyon alıyor POS 20kdan bir dünya komisyon alırlar.

Gerçekten yoruldum bu devletten benim de 7.500 kaldı içeride. Harcama yapabiliyor muyuz temassız çekiyor mu halen acaba?

Ben Nays geçeceğim vallahi, uğraşamam artık Papara ile. Her ay düzenli yaşanıyor bu.

İşletmeler kabul etmez o kadar meblanın çekilmesini etse de çok komisyon alıyor POS 20kdan bir dünya komisyon alırlar.

Bilemiyorum, genel olarak söyledim. Meblağnız için söylemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…