Papara'da para kaldı

GamerZ754

Hectopat
Makaleler
9
Yer
istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h
Arkadaşlar 20k param Papara'da kaldı. Lisansını iptal etmişler, parayı banka hesabıma da gönderemiyorum. Ne yapacağım?

Kartı kullanmayı çok seviyorum lakin bende başka bir şeye geçeceğim artık. Bu dediğimiz Nays nasıl bir şey.

O da cashbackler veriyor, ve Visa kartı. Papara ile aynı şekilde doğrulama yapıyorsunuz, 18 yaş altı için de ebeveyn onayı istiyor. Yani Papara ile aynı mantık. Onda herhangi bir sıkıntı yaşanmadı şu ana kadar. Kapanma olayından sonra bazı arkadaşlarım da geçmişti, memnunlar.

O da cashbackler veriyor, ve Visa kartı. Papara ile aynı şekilde doğrulama yapıyorsunuz, 18 yaş altı için de ebeveyn onayı istiyor. Yani Papara ile aynı mantık. Onda herhangi bir sıkıntı yaşanmadı şu ana kadar. Kapanma olayından sonra bazı arkadaşlarım da geçmişti, memnunlar.

Bu cashbackler her ay düzenli oluyor mu peki yoksa ilk 3 ay tarzı bir şey mi ona göre indireceğim Nays'i kart siparişi için.

Bu dediğimiz Nays nasıl bir şey.
İş Bankasının uygulaması. Klasik ön ödemeli kartı var. Bazı cashback kampanyaları var. Oyun alırken vs. kullanıyorum ben genelde. %20'sini iade ediyor.

Kapanma vs. gibi durumlarında olacağını sanmıyorum Nays'ta. Sonuçta arkasında İş Bankası var.

Lisansı iptal edilmiş hocam sunucuları çalışmaz hiçbir türlü harcama da yapamazsın paranı da çekemezsin ama kimse suçsuz yere parana çökemez bekle eninde sonunda alırsın paranı bir şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı