Çekilmiyor sanırım.ATM'den cekilmiyor mu hocam.
Çekilmiyor sanırım.
Daha yeni birisi konu açtı ATM'ye gidip deneyeceği söyledi ve cekim yapamadığını yazdı.
Kartı kullanmayı çok seviyorum lakin bende başka bir şeye geçeceğim artık. Bu dediğimiz Nays nasıl bir şey.
O da cashbackler veriyor, ve Visa kartı. Papara ile aynı şekilde doğrulama yapıyorsunuz, 18 yaş altı için de ebeveyn onayı istiyor. Yani Papara ile aynı mantık. Onda herhangi bir sıkıntı yaşanmadı şu ana kadar. Kapanma olayından sonra bazı arkadaşlarım da geçmişti, memnunlar.
İş Bankasının uygulaması. Klasik ön ödemeli kartı var. Bazı cashback kampanyaları var. Oyun alırken vs. kullanıyorum ben genelde. %20'sini iade ediyor.Bu dediğimiz Nays nasıl bir şey.
Bu cashbackler her ay düzenli oluyor mu peki yoksa ilk 3 ay tarzı bir şey mi ona göre indireceğim Nays'i kart siparişi için.
Her ay oluyor cashbackler.Bu cashbackler her ay düzenli oluyor mu peki yoksa ilk 3 ay tarzı bir şey mi ona göre indireceğim Nays'i kart siparişi için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.