GamerZ754 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 660 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h Cinsiyet Erkek Dün 11:16 #1 Arkadaşlar 20k param Papara'da kaldı. Lisansını iptal etmişler, parayı banka hesabıma da gönderemiyorum. Ne yapacağım?
Arkadaşlar 20k param Papara'da kaldı. Lisansını iptal etmişler, parayı banka hesabıma da gönderemiyorum. Ne yapacağım?
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.460 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:07 #31 codzei dedi: Ben de daha yeni 15k altına atmıştım Papara'da umarım sorun olmaz öğrenciyiz. Genişletmek için tıkla... Papara'da bir bankaya bağlansa içim rahatlayacak vallahi. Artı 0 Eksi
codzei dedi: Ben de daha yeni 15k altına atmıştım Papara'da umarım sorun olmaz öğrenciyiz. Genişletmek için tıkla... Papara'da bir bankaya bağlansa içim rahatlayacak vallahi.
codzei Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 289 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i3 10100F - GTX 1660 Super - 2x8 3200MHz - 1TB ASUS 24" 180Hz IPS - ASUS 24" 165Hz VA AKKO 5075B ST - Scyrox V6 8K Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 14:08 #32 Ana De Armas dedi: Papara'da bir bankaya bağlansa içim rahatlayacak vallahi. Genişletmek için tıkla... Valla ya altın için kullanıyordum fiziksel yerine orada dursun diye ilk iş bankadan alıcam Artı 0 Eksi
Ana De Armas dedi: Papara'da bir bankaya bağlansa içim rahatlayacak vallahi. Genişletmek için tıkla... Valla ya altın için kullanıyordum fiziksel yerine orada dursun diye ilk iş bankadan alıcam
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.460 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:09 #33 codzei dedi: Vallahi ya altın için kullanıyordum fiziksel yerine orada dursun diye ilk iş bankadan alacağım. Genişletmek için tıkla... Papara düzelirse ben hala Papara'da kalmak istiyorum vallahi ne yapsam kalsammıki bu 2 oldu. Artı 0 Eksi
codzei dedi: Vallahi ya altın için kullanıyordum fiziksel yerine orada dursun diye ilk iş bankadan alacağım. Genişletmek için tıkla... Papara düzelirse ben hala Papara'da kalmak istiyorum vallahi ne yapsam kalsammıki bu 2 oldu.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.215 Makaleler 2 Çözümler 16 Dün 14:10 #34 İlk kapandığında içinde 400k param kaldı. 4 ay sonra zor aldım içeride parası kalanlara Allah sabır versin. Artı 0 Eksi
İlk kapandığında içinde 400k param kaldı. 4 ay sonra zor aldım içeride parası kalanlara Allah sabır versin.
codzei Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 289 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i3 10100F - GTX 1660 Super - 2x8 3200MHz - 1TB ASUS 24" 180Hz IPS - ASUS 24" 165Hz VA AKKO 5075B ST - Scyrox V6 8K Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 14:10 #35 Ana De Armas dedi: Papara düzelirse ben hala Papara'da kalmak istiyorum vallahi ne yapsam kalsammıki bu 2 oldu. Genişletmek için tıkla... Kullanışlı 5 yıldır kullanıyordum da işte riskli durumda şuan Artı 0 Eksi
Ana De Armas dedi: Papara düzelirse ben hala Papara'da kalmak istiyorum vallahi ne yapsam kalsammıki bu 2 oldu. Genişletmek için tıkla... Kullanışlı 5 yıldır kullanıyordum da işte riskli durumda şuan
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.460 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:12 #36 codzei dedi: Kullanışlı 5 yıldır kullanıyordum da işte riskli durumda şu an. Genişletmek için tıkla... Bem muhtemelen kullanmaya devam edeceğim Papara çok rahat çok fonksiyonel gerçekten her işe yarıyor aynı LoL gibi bağlandım ona ben. Artı 0 Eksi
codzei dedi: Kullanışlı 5 yıldır kullanıyordum da işte riskli durumda şu an. Genişletmek için tıkla... Bem muhtemelen kullanmaya devam edeceğim Papara çok rahat çok fonksiyonel gerçekten her işe yarıyor aynı LoL gibi bağlandım ona ben.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.215 Makaleler 2 Çözümler 16 Dün 14:12 #37 İçeride altını kalanlar goldtag Instagram sayfasını kontrol etsin. Altın ve değerli madenler onların güvencesi altında bilginiz olsun. Artı 0 Eksi
İçeride altını kalanlar goldtag Instagram sayfasını kontrol etsin. Altın ve değerli madenler onların güvencesi altında bilginiz olsun.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.460 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:13 #38 zKEBAB dedi: İçeride altını kalanlar goldtag Instagram sayfasını kontrol etsin altın ve değerli madenler onların güvencesi altında bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Para da merkez bankasında güvence altında diye biliyorum tek sorun ne zaman açılacak sorun o. Artı 0 Eksi
zKEBAB dedi: İçeride altını kalanlar goldtag Instagram sayfasını kontrol etsin altın ve değerli madenler onların güvencesi altında bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Para da merkez bankasında güvence altında diye biliyorum tek sorun ne zaman açılacak sorun o.
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:42 #39 GamerZ754 dedi: Arkadaşlar 20k param Papara'da kaldı. Lisansını iptal etmişler, parayı banka hesabıma da gönderemiyorum. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben Naysa yükleyip çekmiştim Artı 0 Eksi
GamerZ754 dedi: Arkadaşlar 20k param Papara'da kaldı. Lisansını iptal etmişler, parayı banka hesabıma da gönderemiyorum. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben Naysa yükleyip çekmiştim
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.238 Makaleler 1 Çözümler 7 Dün 15:18 #40 Ana De Armas dedi: Papara düzelirse ben hala Papara'da kalmak istiyorum vallahi ne yapsam kalsammıki bu 2 oldu. Genişletmek için tıkla... Nays öneririm. Bence Papara'dan daha iyi. Artı 0 Eksi
Ana De Armas dedi: Papara düzelirse ben hala Papara'da kalmak istiyorum vallahi ne yapsam kalsammıki bu 2 oldu. Genişletmek için tıkla... Nays öneririm. Bence Papara'dan daha iyi.