Papara'daki parayı çekmek için hangi kart kullanılabilir?

marsupilami111

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yaşım 16 Papara kullanıyordum. İçinde bir miktar param var, Toslam var ancak Tosla IBAN'ımı Papara'ya ekleyemiyorum. Başka kartım da yok. Hem internet alışverişleri, hem IBAN işlemleri gibi şeyler için hangi kartı alabilirim?

Şu an içerde kalan parayı çekmen için kendine ait IBAN eklemen gerekiyor.
1764860664227.png

Eklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Bana ait olması derken neyi kastediyor anlamadım. Başka bir kartın bana ait olduğunu nasıl anlayacak?

Eki Görüntüle 2615915
Eklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Bana ait olması derken neyi kastediyor anlamadım. Başka bir kartın bana ait olduğunu nasıl anlayacak?

Kartın üzerine olan isim ile eklemeye çalıştığın IBAN ismi, adresi aynımı belki ondan dolayıdır olmazsa destekle iletişime geç illa ilgilenirler.

Hocam kartın sahibinin ismini değiştiremiyorum üstüne tıklıyorum ama bir şey olmuyor.

Değiştirememen normal diye düşünüyorum düşününce istediğimiz gibi banka kartı ya da kredi kartı ismi değiştirmek mantıklı gelmiyor değişmez yani sonuçda T.C. ile doğruluyorsun kartı kart ismi ile senin kimliğinin ismi aynı olması lazım.

Değiştirememen normal diye düşünüyorum düşününce istediğimiz gibi banka kartı ya da kredi kartı ismi değiştirmek mantıklı gelmiyor değişmez yani sonuçda T.C. ile doğruluyorsun kartı kart ismi ile senin kimliğinin ismi aynı olması lazım.
Hayır IBAN'ı kaydederken kaydettiğim IBAN'ın sahibinin ismini yazmaya çalışıyordum. Benim de kendi banka kartım olmadığı için annem veya babamın kartından nasıl çekeceğimi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı