Papara'dan alışveriş yapılıyor mu?

Altayslander

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 laptop İ7 12700H
Merhabalar, daha 2 hafta önce Papara üzerinden Game Pass almıştım. Sonra işte bu Papara olayları oldu. Ben şimdi Papara'ya para atsam Game Pass otomatik çeker mi? Yoksa atsam bile hiç parayı çekmez hata mı verir? Yani Papara'dan bir şey satın alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, daha 2 hafta önce Papara üzerinden Game Pass almıştım. Sonra işte bu Papara olayları oldu. Ben şimdi Papara'ya para atsam Game Pass otomatik çeker mi? Yoksa atsam bile hiç parayı çekmez hata mı verir? Yani Papara'dan bir şey satın alabilir miyim?
Ben Youtube'dan kanal üyeliği ve Epic Games'ten oyun alabildim. Siz de alabilirsiniz herhalde.

Ben Youtube'dan kanal üyeliği ve Epic Games'ten oyun alabildim. Siz de alabilirsiniz herhalde.
Hocam en son ne zaman alındı olarak gözüküyor? Bende de varda Papara.

Hocam bildiğim kadarıyla şu anda harcama ve fast gibi işlemlere limit geldi ama o limitte harcama yapılıyor ben bugün Minecraft Realms alabildim mesela

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı