Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tek seferlik 2.5k alışveriş yapmayı düşünüyorum. Papara da şu an bunu yapmam mümkün mü? Eğer değilse Papara dışında kart öneriniz var mı? 18 yaşından küçüğüm.
Bugün gece saat 03.00 sularında Papara resmi Instagram hesabından beklenen açıklama geldi. Bazı kısıtlamalar eklense de işlemlerinizi artık sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi duyurdu. Aynı zamanda kısıtlamalarında geçici süreliğine olduğu da vurgulandı. Detaylar : Sevgili Paparalı...
papara olayı her gün güncelleniyor, geçen gün internetten alisveriş yapmayı denedim olmadı o gün günlük atmden çekme limiti 2000tl idi. şu an 3000tl olmuş ve belki internetten alışveriş açılmıştır. paparadan başka karta geçmek mantıklı mı bilmiyorum. ben şahsen açılacak diye düşünüyorum ama toslaya geçebilirsin, akbankın alt firması diyebileceğimiz aköde şirketine bağlı bir firma. ona böyle bir şey olacağını sanmıyorum ama garanti değil