Papara'dan dava açılabilir mi?

Hocam dava ücreti o bu şu hepsi toplam kaç bine patlar?
Mahkeme ücretini kaybeden taraf öder fakat avukatların saatliği bile 1.500 lira civarlarında. 500 lira için uğraşmaya değmez o yüzden. Akıllanmak için ödemiş olduğun bir miktar gibi düşün.

Merhaba, Telegram üzerinde daha önceden de tanıdığım ancak pek fazla muhabbetim olmayan kişinin grubunu görünce ilgimi çekti. Yüksek takipçili Instagram hesapları satıyordu. Ben Papara üzerinden 500₺ gönderdim sözde 100 bin takipçili hesap verecekti ama hem Telegram'dan hem Papara'dan engellemiş. Ben şimdi bunu şikayet etsem dava açılabilir mi? Seni dava edeceğim dediğimde aç bir sürü dava yedim hiçbir şey olmuyor yazıp güldü çok sinirim bozuldu.

:​
Rica ediyorum ismim ile alakalı bir şey yazmayın. İsim soyisimi dalga geçmek için koydum fanı değilim ciddi cevap arıyorum konuma.
Insanlar Hakimler Teknoloji bu kadar iyi bilmiyor.
...adet takipçili hesap için para attım derseniz onu bile anlamayabilir..
Papara hesapları 500 TL satan hala saf cahiller var bu nedenle o hesap kesinlikle kiralık başkasına ait.
Kazanma ihtimali 5% .
Bu para size akıl/ders parası olsun.

merhaba, Telegram üzerinde daha önceden de tanıdığım ancak pek fazla muhabbetim olmayan kişinin grubunu görünce ilgimi çekti. Yüksek takipçili Instagram hesapları satıyordu. Ben Papara üzerinden 500₺ gönderdim sözde 100 bin takipçili hesap verecekti ama hem Telegram'dan hem Papara'dan engellemiş. Ben şimdi bunu şikayet etsem dava açılabilir mi? Seni dava edeceğim dediğimde aç bir sürü dava yedim hiçbir şey olmuyor yazıp güldü çok sinirim bozuldu.

Rica ediyorum ismim ile alakalı bir şey yazmayın. İsim soyisimi dalga geçmek için koydum fanı değilim ciddi cevap arıyorum konuma.

Sanalda kimseye güvenme hiç kimseye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı