Papara'dan gelen mail nedir?

muzbaligi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bu sabah uyandigimda böyle bir maille karşılaştım. Fotoğraftada gordugunuz gibi bir inceleme sureci baslatilmis ve gecici olarak hesaptaki parayi kullanamayacagimi soyluyorlar. Bu ne kadar surer? Arkadasima dogum gunu icin hediye almak istiyordum ancak para hesapta kaldi. Yaklaşık 2000 TL var, bu sorun ne zaman düzelir bilgi verebilecek var mı?

Screenshot_20250604_092945_Gmail.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Net bilgi vermek zor maalesef. Bir gecede binlerce Papara kullanıcısının hesabı incelemeye alındı ve bunu bayram öncesi yaptılar.

Merhaba, bu sabah uyandigimda böyle bir maille karşılaştım. Fotoğraftada gordugunuz gibi bir inceleme sureci baslatilmis ve gecici olarak hesaptaki parayi kullanamayacagimi soyluyorlar. Bu ne kadar surer? Arkadasima dogum gunu icin hediye almak istiyordum ancak para hesapta kaldi. Yaklaşık 2000 TL var, bu sorun ne zaman düzelir bilgi verebilecek var mı?

Eki Görüntüle 2504959
Bunu Papara'dan başka kimse bilemez, destek ile iletişime geçebilirsin.

Net bilgi vermek zor maalesef. Bir gecede binlerce Papara kullanıcısının hesabı incelemeye alındı ve bunu bayram öncesi yaptılar.

Anladim hocam bir de konudan bagimsix biraz tedirginim aslinda yasal olmayan hiçbir şey yapmadim Key-Drop vb. gibi CS skin acma sitelerine bakiye atmistim ancak bu Key-Drop kapatilmadan once yapilan bir seydi bu sorun olur mu sizce inceleme yapilirken.

@muzbaligi, bilemiyorum. Net konuşmam doğru olmayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı