Papara'dan para çekilmedi sipariş iptal mi oldu?

Arkadaşlar Papara ile ödemeye çalıştım para çekilmedi. Ama iptal mi oldu ne oldu bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne o 3 tlye kulaklık alacağınızı mı sandınız ? Bende 17 kuruşa pc almıştım 1 2 hafta içinde para iade oluyor zaten.

3TL'ye kulaklık bal gibi de alınıyor. Yeni kullanıcı indirimi ile bende almıştım.
nie böle oldu acaba yedek hesap açıp tıklamayı denemiştim ondanmı oldu acaba.
Sipariş kapatılmış. Büyük ihtimalle aynı cihazdan açtığınız 2.hesap. AliExpress'de bunu anlayıp siparişinizi kapatmış.
yedek hesap açıp tıklamayı denemiştim ondanmı oldu acaba. :/

3TL'ye kulaklık bal gibi de alınıyor. Yeni kullanıcı indirimi ile bende almıştım.
İndirimden bahsetmiyorum. Native fiyatı bu indirim falan yok mağaza fiyatı yanlış giriyor bende 17 kuruşa pc aldım aynı uyarıyla kapattılar siparişi.

İndirimden bahsetmiyorum. Native fiyatı bu indirim falan yok mağaza fiyatı yanlış giriyor bende 17 kuruşa PC aldım aynı uyarıyla kapattılar siparişi.

Sizin bahsettiğinizi bende gördüm. Fakat o üründe ilk siparişi olan ya da olmayan herkes 17 kuruşa alabiliyordu. Ancak bu üründe eğer ilk siparişiniz değilse 3TL'ye alamazsınız.

Sizin bahsettiğinizi bende gördüm. Fakat o üründe ilk siparişi olan ya da olmayan herkes 17 kuruşa alabiliyordu. Ancak bu üründe eğer ilk siparişiniz değilse 3TL'ye alamazsınız.
İndirimle aldığını nereden çıkarttınız ? Kusura bakmayın sistemden anlamıyorum varsa öyle bir şey alayım bende yeni hesap ve yeni kartla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…