Papara'ya e-Devlet'ten adres bağlama

NBlooqed

Decapat
Daha fazla  
Papara'ya e-Devlet ile nasıl adres bağlanılır, yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani biraz daha açıklayabilir misiniz?
Papara veli doğrulaması yapmam gerekiyor. Velim için hesap açtım ancak velimin hesabını doğrulamamın 2.aşamasında Adres bilgisi ekle diyor ve E-devlete yönlendiriyor. E devlet var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

Papara veli doğrulaması yapmam gerekiyor. Velim için hesap açtım ancak velimin hesabını doğrulamamın 2.aşamasında adres bilgisi ekle diyor ve e-Devlet'e yönlendiriyor. e-Devlet var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

E-Devlet üzerinden ikametgâh mı isteniyor 🤔 ikametgâh isteniyorsa E-Devlet üzerinden "Yerleşim Yeri (İkametgah) ve Diğer Adres Belgesi" şeklinde arama yaparsanız bulabilirsiniz. Bu arada tam olarak nasıl bir ekrandan oraya yönlendiriliyorsunuz merak ettim. Sanırım yeni bir şey.

E-Devlet üzerinden ikametgâh mı isteniyor 🤔 ikametgâh isteniyorsa E-Devlet üzerinden "Yerleşim Yeri (İkametgah) ve Diğer Adres Belgesi" şeklinde arama yaparsanız bulabilirsiniz. Bu arada tam olarak nasıl bir ekrandan oraya yönlendiriliyorsunuz merak ettim. Sanırım yeni bir şey.
Oraya giriyorum belgeyi oluşturuyorum ancak sonra ne yapcağımı bilmiyorum

Evet ben de hiç yaşamadım babama açarken galiba yeni gelmiş o yüzden yardımcı olamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı