Papara'ya maaş yatar mı?

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba maaş 17-20 arası bir şey yatacak. Sizce direkt Papara'ya atarlar mi yoksa bir sorun olur mu? Patron sadece IBAN istedi. Banka fark etmiyor ama attıktan sonra bloke yeme cart curt gibi şeylerle basım ağrır mı? Eğer böyle bir şey olursa tek velimle gidebileceğim en iyi banka hangisidir? Aklımda Yapı Kredi ya da Ziraat var.

Merhaba maaş 17-20 arası bir şey yatacak. Sizce direkt Papara'ya atarlar mi yoksa bir sorun olur mu? Patron sadece IBAN istedi. Banka fark etmiyor ama attıktan sonra bloke yeme cart curt gibi şeylerle basım ağrır mı? Eğer böyle bir şey olursa tek velimle gidebileceğim en iyi banka hangisidir? Aklımda Yapı Kredi'ya da ziraat var.

Yapı Kredi tavsiye ederim hocam. Bir sıkıntı cikacagini sanmiyorum Onayli/Sozlesmeli hesap ise.

Papara ön ödemeli kart oraya maaş ödemesi yatmaz banka hesabı açmanız lazım. Yapı Kredi ziraat Akbank garanti fark etmez ben de 8 tane banka var hep kullandığım garanti.

Merhaba maaş 17-20 arası bir şey yatacak. Sizce direkt Papara'ya atarlar mi yoksa bir sorun olur mu? Patron sadece IBAN istedi. Banka fark etmiyor ama attıktan sonra bloke yeme cart curt gibi şeylerle basım ağrır mı? Eğer böyle bir şey olursa tek velimle gidebileceğim en iyi banka hangisidir? Aklımda Yapı Kredi ya da Ziraat var.

Papara da banka oldu artık. IBAN veriyor kişiye özel. IBAN bilgisine göre yatırıyorlarsa maaşları Papara'ya kolayca yatırabilirler. Sorun olmaz.

Velinizle gidebileceğiniz en iyi bankalardan biri Garanti Bankası'dır.

Çok uzun süre iş hayatındayım ilk defa fark etmez diyen bir işletme görüyorum. Benim zamanım da Papara markette bile doğru dürüst geçmiyordu gelişmiş.

Merhaba maaş 17-20 arası bir şey yatacak. Sizce direkt Papara'ya atarlar mi yoksa bir sorun olur mu? Patron sadece IBAN istedi. Banka fark etmiyor ama attıktan sonra bloke yeme cart curt gibi şeylerle basım ağrır mı? Eğer böyle bir şey olursa tek velimle gidebileceğim en iyi banka hangisidir? Aklımda Yapı Kredi'ya da ziraat var.

Onaylı ve sözleşmeliyse sorun çıkmaz diye biliyorum.

Çok uzun süre iş hayatındayım ilk defa fark etmez diyen bir işletme görüyorum. Benim zamanım da Papara markette bile doğru dürüst geçmiyordu gelişmiş.

Belirli banka soyluyorlar ise muhtemelen anlasmalari oldugundandir. Papara'da kisiye ozel IBAN var artik. Her yerde geciyor, bir sıkıntı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı