Papara'ya sanal numara ile kaydolmak

Viceee

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Papara'ya adıma hesap açmak istiyorum fakat numaram önceden kaydedilmiş o yüzden kayıt yapamıyorum. Sanal bir numara kiralayıp kaydolmak yasak mıdır, sorun oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal numaranın başına birşey gelirse mağdur olursunuz.
Onun yerine müşteri hizmetlerini arayıp normal numaranızla giriş yapmanız konusunda yardım isteyin.

Numaranız eğer bilginiz haricinde başkası tarafından kullanılmış ise papara ile iletişime geçin. Sorunlara yol açabilir bu durum.

Sanal numaranın başına birşey gelirse mağdur olursunuz.
Onun yerine müşteri hizmetlerini arayıp normal numaranızla giriş yapmanız konusunda yardım isteyin.
Sorunu arkadaşım yaşadı. Onunda numarası kullanılıyordu. Evrakları Papara'ya gönderdi ve numarasının kullanıldığı hesabı kapattırdı. Sonuç ise şu an numarasını kullanamıyor. Anlayacağınız uğraşmaya değmez sonucunda numaranızı yine kullanamıyorsunuz.

Sanal numaranın başına bir şey gelirse mağdur olursunuz.

Önceden müşteri hizmetinle iletişime geçmiştim fakat o numaralı hesaba ulaşmam gerektiğini söylediler o da imkansız.
Numaranız eğer bilginiz haricinde başkası tarafından kullanılmış ise Papara ile iletişime geçin. Sorunlara yol açabilir bu durum.

Güvenilir bir yerden alacağım başkasının numaraya erişmesi imkansız.

Numarayı kullanamamayı geçin. Biri size ait olan bir bilgiyle yasadışı işlem yaparsa baş ağrıtır, önemli olan bu.
Güvenilir bir yerden alacağım başkasının numaraya erişmesi imkansız.
Size ait olan numarayla bir başkasının papara kullanmasına izin vermemeniz lazım onu diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…