Sorunu arkadaşım yaşadı. Onunda numarası kullanılıyordu. Evrakları Papara'ya gönderdi ve numarasının kullanıldığı hesabı kapattırdı. Sonuç ise şu an numarasını kullanamıyor. Anlayacağınız uğraşmaya değmez sonucunda numaranızı yine kullanamıyorsunuz.Sanal numaranın başına birşey gelirse mağdur olursunuz.
Onun yerine müşteri hizmetlerini arayıp normal numaranızla giriş yapmanız konusunda yardım isteyin.
Sanal numaranın başına bir şey gelirse mağdur olursunuz.
Onun yerine müşteri hizmetlerini arayıp normal numaranızla giriş yapmanız konusunda yardım isteyin.
Numaranız eğer bilginiz haricinde başkası tarafından kullanılmış ise Papara ile iletişime geçin. Sorunlara yol açabilir bu durum.
Numarayı kullanamamayı geçin. Biri size ait olan bir bilgiyle yasadışı işlem yaparsa baş ağrıtır, önemli olan bu.Sorunu arkadaşım yaşadı. Onunda numarası kullanılıyordu. Evrakları Papara'ya gönderdi ve numarasının kullanıldığı hesabı kapattırdı. Sonuç ise şu an numarasını kullanamıyor. Anlayacağınız uğraşmaya değmez sonucunda numaranızı yine kullanamıyorsunuz.
Size ait olan numarayla bir başkasının papara kullanmasına izin vermemeniz lazım onu diyorum.Güvenilir bir yerden alacağım başkasının numaraya erişmesi imkansız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.