Papara'yı önermiyorum!

Burada dediğini yaptınız umarım. 4 kere istediği belgeyi atmadan mail attıysan normal yardımcı olamamaları.

İlkinde bilgiyi okumadan işlem yapmıştım ve para gelmişti. Ben de o yüzden yaptım.
Burada dediğini yaptınız umarım. 4 kere istediği belgeyi atmadan mail attıysan normal yardımcı olamamaları.

4 e-postanın 3'ünde dekont attım

Arkadaşlar haklısınız kuralları okumadan millete önermedim fakat aynı işlemi 1 ay önce yaptım ve para geldi! Yani sorun diğer banka hesabının bana ait olmaması değil. Havalenin bana gelmemesi!

Arkadaşlar haklısınız kuralları okumadan millete önermedim fakat aynı işlemi 1 ay önce yaptım ve para geldi! Yani sorun diğer banka hesabının bana ait olmaması değil. Havalenin bana gelmemesi!
Aynı şeyi birkaç yere yaptığınızda göze batar. Özellikle her yere yazılı yapılmaması için. Her yerde yazan önemli bir kuralı çiğnerseniz böyle olması normal. Objektif olun, kendi hatanız.

Aynı şeyi birkaç yere yaptığınızda göze batar. Özellikle her yere yazılı yapılmaması için. Her yerde yazan önemli bir kuralı çiğnerseniz böyle olması normal. Objektif olun, kendi hatanız.

Başlık değiştirme şansım var mıdır?

Sanal bir karta sana ait olmayan bir yerden para aktaramazsın bu Papara ile alakalı değil, kimse senin amacını, kim olduğunu bilmek zorunda değil para aklıyor veya transfer gizliyor olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…