Papara'yı önermiyorum!

Gözünüz kör galiba "Kendi hesabınız" yazısını okuyamadınız. Siz okuyamadıysanız sorun şirket değil sizsiniz. Ayrıca para geri iade geliyor kendi kendine.

Gözünüz kör galiba "Kendi hesabınız" yazısını okuyamadınız. Siz okuyamadıysanız sorun şirket değil sizsiniz. Ayrıca para geri iade geliyor kendi kendine.
Arkadaş hatasını anladı, daha fazla üzerine gitmeye gerek yok.

Gözünüz kör galiba "kendi hesabınız" yazısını okuyamadınız. Siz okuyamadıysanız sorun şirket değil sizsiniz. Ayrıca para iade geliyor kendi kendine.

O bilgiyi öğrenmem yeterliydi. Başlığı ve kategoriyi değiştiriceğim yorumun için teşekkürler iyi akşamlar.
Konu kilitlensin lütfen.
Arkadaş hatasını anladı, daha fazla üzerine gitmeye gerek yok.

Biraz kör olabilirim. Raporlama yerini bilmiyorum
Gördüm tamam.
Para 2 3 güne otomatik yatar dert etme paranın orada kalacak hali yok aynı hatayı bir daha yapmamaya bak.

Hâlâ bekliyorum umarım yatar.

Son düzenleme:
benim de 700 lira civarı parama çöktüler 1 hafta sonra geri verdiler. sonrasında da hesabımı incelemeye aldılar istedikleri evrakları banka bile istemiyor. garip bir uygulama ancak ziraat bankası ve akbank müşterisi olarak gereksiz buluyorum.

Gerekli şartlar kalın ve büyük puntolu şekilde kırmızı renkte yazılmasına rağmen okumadıysanız bu sizin sorununuz oluyor ne yazık ki.

Gelmedi benim ki 4TL neyse ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…