TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 582 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 EA in kendi uygulaması üzerinden almaya çalışıyorum ancak şu an alamıyorum. Kartımı girip almak istediğim durumda: Bu uyarıyı alıyorum ve izin vermiyor bir çözümü var mı?
EA in kendi uygulaması üzerinden almaya çalışıyorum ancak şu an alamıyorum. Kartımı girip almak istediğim durumda: Bu uyarıyı alıyorum ve izin vermiyor bir çözümü var mı?
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.219 Makaleler 11 Çözümler 59 15 Kasım 2023 #2 TrYaSaR51 dedi: EA in kendi uygulaması üzerinden almaya çalışıyorum ancak şu an alamıyorum. Kartımı girip almak istediğim durumda: Eki Görüntüle 2016793 Bu uyarıyı alıyorum ve izin vermiyor bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Steam üyelikleri Papara uygulaması üzerinden kapatılmış olabilir mi? Abonelikler kısmına bakın. Steam'e tıklayıp açın.
TrYaSaR51 dedi: EA in kendi uygulaması üzerinden almaya çalışıyorum ancak şu an alamıyorum. Kartımı girip almak istediğim durumda: Eki Görüntüle 2016793 Bu uyarıyı alıyorum ve izin vermiyor bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Steam üyelikleri Papara uygulaması üzerinden kapatılmış olabilir mi? Abonelikler kısmına bakın. Steam'e tıklayıp açın.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 15 Kasım 2023 #3 Ön ödemeli kartlarla EA Play alınamayacağı belirtilmiş. Yapacak bir şey yok. Re: cant buy ea play | EA Forums - 7590830 @hesh4747 As games are a one time transaction and subscriptions are a recurring payment, we do not allow use of prepaid cards for... - 7590830 answers.ea.com
Ön ödemeli kartlarla EA Play alınamayacağı belirtilmiş. Yapacak bir şey yok. Re: cant buy ea play | EA Forums - 7590830 @hesh4747 As games are a one time transaction and subscriptions are a recurring payment, we do not allow use of prepaid cards for... - 7590830 answers.ea.com
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 15 Kasım 2023 #4 Hatanın Türkçesinde "ön-ödemeli kartlar kullanılamaz" gibi bir şey yazıyor. Dolayısıyla Papara veya İninal gibi ön-ödemeli kartlarla bunu satın almanız mümkün değil hocam. Başka bir kart kullanın veya EA Play'i Steam'den alın.
Hatanın Türkçesinde "ön-ödemeli kartlar kullanılamaz" gibi bir şey yazıyor. Dolayısıyla Papara veya İninal gibi ön-ödemeli kartlarla bunu satın almanız mümkün değil hocam. Başka bir kart kullanın veya EA Play'i Steam'den alın.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.219 Makaleler 11 Çözümler 59 15 Kasım 2023 #5 505552 dedi: Ön ödemeli kartlarla EA Play alınamayacağı belirtilmiş. Yapacak bir şey yok. Re: cant buy ea play | EA Forums - 7590830 @hesh4747 As games are a one time transaction and subscriptions are a recurring payment, we do not allow use of prepaid cards for... - 7590830 answers.ea.com Genişletmek için tıkla... Ben daha önce almıştım nasıl oluyor o?
505552 dedi: Ön ödemeli kartlarla EA Play alınamayacağı belirtilmiş. Yapacak bir şey yok. Re: cant buy ea play | EA Forums - 7590830 @hesh4747 As games are a one time transaction and subscriptions are a recurring payment, we do not allow use of prepaid cards for... - 7590830 answers.ea.com Genişletmek için tıkla... Ben daha önce almıştım nasıl oluyor o?
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 582 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #6 328914 dedi: Steam üyelikleri Papara uygulaması üzerinden kapatılmış olabilir mi? Abonelikler kısmına bakın. Steam'e tıklayıp açın. Genişletmek için tıkla... Steam'e kapalı değil hocam.
328914 dedi: Steam üyelikleri Papara uygulaması üzerinden kapatılmış olabilir mi? Abonelikler kısmına bakın. Steam'e tıklayıp açın. Genişletmek için tıkla... Steam'e kapalı değil hocam.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 15 Kasım 2023 #7 505552 dedi: Yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 328914 dedi: Ben daha önce almıştım nasıl oluyor o? Genişletmek için tıkla... Yeni bir düzenleme olabilir, bilmiyorum. Ancak sonuç olarak bu kartlar maalesef ki EA Play satın alımında kullanılamaz, söylenen bu.
505552 dedi: Yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 328914 dedi: Ben daha önce almıştım nasıl oluyor o? Genişletmek için tıkla... Yeni bir düzenleme olabilir, bilmiyorum. Ancak sonuç olarak bu kartlar maalesef ki EA Play satın alımında kullanılamaz, söylenen bu.
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 582 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #8 brkyozell dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni bir düzenleme olabilir, bilmiyorum. Ancak sonuç olarak bu kartlar maalesef ki EA Play satın alımında kullanılamaz, söylenen bu. Genişletmek için tıkla... Umutsuz durumlar değil umutsuz insanlar vardır! Ben bu yüzden asla umudumu kaybetmedim. K.Atatürk
brkyozell dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni bir düzenleme olabilir, bilmiyorum. Ancak sonuç olarak bu kartlar maalesef ki EA Play satın alımında kullanılamaz, söylenen bu. Genişletmek için tıkla... Umutsuz durumlar değil umutsuz insanlar vardır! Ben bu yüzden asla umudumu kaybetmedim. K.Atatürk