Steam üyelikleri Papara uygulaması üzerinden kapatılmış olabilir mi? Abonelikler kısmına bakın. Steam'e tıklayıp açın.EA in kendi uygulaması üzerinden almaya çalışıyorum ancak şu an alamıyorum.
Kartımı girip almak istediğim durumda:
Eki Görüntüle 2016793
Bu uyarıyı alıyorum ve izin vermiyor bir çözümü var mı?
answers.ea.com
Ben daha önce almıştım nasıl oluyor o?Ön ödemeli kartlarla EA Play alınamayacağı belirtilmiş. Yapacak bir şey yok.
Re: cant buy ea play | EA Forums - 7590830
@hesh4747 As games are a one time transaction and subscriptions are a recurring payment, we do not allow use of prepaid cards for... - 7590830answers.ea.com
Steam üyelikleri Papara uygulaması üzerinden kapatılmış olabilir mi? Abonelikler kısmına bakın. Steam'e tıklayıp açın.
Yapacak bir şey yok.
Yeni bir düzenleme olabilir, bilmiyorum. Ancak sonuç olarak bu kartlar maalesef ki EA Play satın alımında kullanılamaz, söylenen bu.Ben daha önce almıştım nasıl oluyor o?
Yeni bir düzenleme olabilir, bilmiyorum. Ancak sonuç olarak bu kartlar maalesef ki EA Play satın alımında kullanılamaz, söylenen bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.