Nays için ekstra İş Bankası üyesi olması lazım.Cashback işini halledince bence parayı ana hesabına at. Nays, Tami, uption ve on dijital bankası gibi platformlara bakabilirsin bunlara gözün kapalı güvenebilirsin.
Ben girdim hocam cashbackleri için tam girdim tc mi 18 yaş altı kullanamaz gibi bir ifade çıktı karşımaSırf cashbackten dolayı kullanmak istiyorum. Siz kullandınız mı? Önerir misiniz? Nasıl uygulamadır? İçinde bir miktar para tutulur mu?
Çoğu on ödemeli kartlar 18 yaş için kısıtlı genellikle veli doğrulaması istiyorlardı.Ben girdim hocam cashbackleri için tam girdim T.C. mi 18 yaş altı kullanamaz gibi bir ifade çıktı karşıma.
Papara istemiyordu hocam bildiğim kadarıylaÇoğu on ödemeli kartlar 18 yaş için kısıtlı genellikle veli doğrulaması istiyorlardı.
Belli bir yıla kadar istemiyordu yanlış hatırlamıyorsam 2023 ten itibaren istiyordu çünkü ben 2023 gibi üye olmuştum bana sürekli veli doğrulaması istiyordu.Papara istemiyordu hocam bildiğim kadarıyla.
Ben 2022 de olduğum için benden istememişti o zamanBelli bir yıla kadar istemiyordu yanlış hatırlamıyorsam 2023 ten itibaren istiyordu çünkü ben 2023 gibi üye olmuştum bana sürekli veli doğrulaması istiyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.