Papel sanal kart Getir ve Yemeksepeti'nde ödeme yaparken limit hatası veriyor

• Konuyu başlatan Dvm95
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 98

Dvm95

Hectopat
Daha fazla  
Bugüne kadar hiç sorun yoktu, nedense bugün kartla ödeme yaptığımda limit yetmiyor falan diyor, Yemeksepeti'nde de olmuyor. Papel sanal kartın limitini 999k yaptım hala aynı, yeni sanal kart açtım hala aynı, bu sorunu nasıl çözeceğim, yemek söyleyemiyorum.

Bugüne kadar hiç sorun yoktu, nedense bugün kartla ödeme yaptığımda limit yetmiyor falan diyor, Yemeksepeti'nde de olmuyor. Papel sanal kartın limitini 999k yaptım hala aynı, yeni sanal kart açtım hala aynı, bu sorunu nasıl çözeceğim, yemek söyleyemiyorum.

Aynı sorun bende de var. Aliexpressten alacağımı alamadım parayı başka hesaba atayım dedim gönderilmedi. Bari gidip çekeyim dedim çekilmedi para içinde kaldı. Bir saat müşteri hizmetlerinin açmasını bekledim. Tam açıldı hattan düştüm. Daha da ulaşamadım.

Aynı sorun bende de var. Aliexpressten alacağımı alamadım parayı başka hesaba atayım dedim gönderilmedi. Bari gidip çekeyim dedim çekilmedi para içinde kaldı. Bir saat müşteri hizmetlerinin açmasını bekledim. Tam açıldı hattan düştüm. Daha da ulaşamadım.

Bana da tam açıldı hattan düştüm dün ama şöyle bir mail geldi.

Transfer veya harcama işlemlerinde, hesap statülerine göre belirlenen işlem limiti sebebiyle hata alabilirsiniz.

Araliga yeni girdik ama aralık'ta hiç işlem yapmadım niye böyle dedi yoksa son 1 ay içindeki işlem yapmadan mı bahsediyor mesela 15 Kasım'dan 15 aralığa kadarmı. Sana geldi mi böyle mail.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı