Papel vs Nays vs Sipay

• Konuyu başlatan RawRei
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 375

RawRei

Centipat
Daha fazla  
Papara kapandıktan sonra kart değiştirmek istiyorum (Cashback önemli :D)
Sizce hangisi? +18 altı olursa.

+18 mi bilmiyorum ama ben UPTION kullanıyorum. Youtube Premium aboneliğim 53 Lira ve 50 Lira cashback veriyor. Önceden Amazon Prime için de 30 Lira veriyordu. Tabii platformu için %100 cashback veriyor bedavaya kullanıyorum. Daha birçok cashback avantajı var.

Nays neden derseniz bazen kampanyaları oluyor. Örnek veriyorum 750 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL indirim gibi işe yarıyor bence.

+18 mi bilmiyorum ama ben UPTION kullanıyorum. Youtube Premium aboneliğim 53 Lira ve 50 Lira cashback veriyor. Önceden Amazon Prime için de 30 Lira veriyordu. Tabii platformu için %100 cashback veriyor bedavaya kullanıyorum. Daha birçok cashback avantajı var.
Netflix içinde var mı?

Netflix içinde var mı?

Evet ama 80 TL. Bildiğim kadarıyla en düşük Netflix aboneliği 200 TL oldu. Daha çok veren bir platform var mı bilmiyorum ama 80 TL de az geldi bana.

+18 mi bilmiyorum ama ben uptıon kullanıyorum. YouTube Premium aboneliğim 53 lira ve 50 lira cashback veriyor. Önceden Amazon Prime için de 30 lira veriyordu. Tabii platformu için %100 cashback veriyor bedavaya kullanıyorum. Daha birçok cashback avantajı var.

Oha çok iyi la.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı