muslukuyu Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ekim 2022 #1 Papers Please Türkçe yama lazım.
ahsturk Femtopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #11 steam sürümüyle uyumlu Artı 0 Eksi
Funix Yoctopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #12 Ben birkaç ay önce oynamıştım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videonun altındaki linkten indirmiştim, direk oyunun içinde Türkçe yama kurulu ekstra bir şey yapmana gerek yok sadece oyun içinden dili Türkçeye ayarlaman lazım. Son düzenleme: 16 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Ben birkaç ay önce oynamıştım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videonun altındaki linkten indirmiştim, direk oyunun içinde Türkçe yama kurulu ekstra bir şey yapmana gerek yok sadece oyun içinden dili Türkçeye ayarlaman lazım.
ahsturk Femtopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et