Geri bildiriminiz için teşekkürler!Cinsiyetler, alınan uyarılar, gün bittikten sonraki yazılar İngilizce.
Ama oyun güzel ellerinize sağlık.![]()
Çok güzel olmuş ama bu da olsa iyi olur dediğim bazı kısımlar var.
1 - bazı yerler Türkçeye çevrilmemiş.
2 - isimler de Türkçe olsaydı iyi olurdu.
3 - arka fonda türklere ait bir müziğin 8 bit versiyonu çalsa çok güzel olur.![]()
Tabii ki. Bu konuda DC var:Hocam projenizi oldukça beğeniyorum. Oyun modlamaktan hiç anlamam ama en azından çeviri konusunda size destek verebilir miyim? Cidden destek olmak isterim![]()
İstek yolladım hocam ama hata verdi.Mod hakkında tavsiyelerinizi bekliyoruz, geri bildirim/eleştiri yapabilirsiniz
Tabii ki. Bu konuda DC var:
İstek yolladım hocam ama hata verdi.
Bu projeye katkı sağlayabilecek arkadaşlar ekibe katılmak için aşağıdaki konudan ulaşabilir.
Hâlâ çeviri konusunda eksiklikler var.Mod hakkında tavsiyelerinizi bekliyoruz, geri bildirim/eleştiri yapabilirsiniz![]()
Hocam yine de %90 Türkçe. O kısımlar gözden kaçtı.Hâlâ çeviri konusunda eksiklikler var.
O gözden kaçan kısımlar için yardımcı olabilirim. DC verirseniz bu konu hakkında sizinle konuşabilirim. Bolca boş vaktim var.Hocam yine de %90 Türkçe. O kısımlar gözden kaçtı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.