Arkadaşlar, ARC Raiders oyununu almayı çok istiyorum. TL bandında fiyatı yaklaşık 1.650 TL. Ben de para birimini değiştirerek daha ucuza almayı planlıyorum. Böyle bir imkân var mı? Varsa ileride sorun yaratır mı?
Arkadaşlar, ARC Raiders oyununu almayı çok istiyorum. TL bandında fiyatı yaklaşık 1.650 TL. Ben de para birimini değiştirerek daha ucuza almayı planlıyorum. Böyle bir imkân var mı? Varsa ileride sorun yaratır mı?
TL’ye çevirme imkanınız yok. Bundan 2 sene falan önce Steam’de Türk Lirası geçerliydi ve dolar değildi ama kaldırdılar inişli çıkışlı enflasyon ve ekonomiden dolayı.
Arkadaşlar, Arc raiders oyununu almayı çok istiyorum. TL bandında fiyatı yaklaşık 1.650 TL. Ben de para birimini değiştirerek daha ucuza almayı planlıyorum. Böyle bir imkân var mı? Varsa ileride sorun yaratır mı?
TL'ye çevirme imkanınız yok. Bundan 2 sene falan önce Steam'de Türk lirası geçerliydi ve dolar değildi ama kaldırdılar inişli çıkışlı enflasyon ve ekonomiden dolayı.
Steam Kullanıcı Sözleşmesi. "İkamet ettiğiniz yeri gizlemek, oyun içeriğindeki coğrafi kısıtlamaları aşmak, bulunduğunuz coğrafyaya uygun olmayan fiyatlarla sipariş vermek veya satın almak veya başka herhangi bir amaçla IP proxy veya diğer yöntemleri kullanmayacağınızı kabul edersiniz. Bunu yaparsanız, Valve Hesabınıza erişiminizi sonlandırabilir."