Steam Para birimi değiştirme imkanı var mı?

Eren2458

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Pulse 8gb
İ5 10400
16 GB RAM
Arkadaşlar, ARC Raiders oyununu almayı çok istiyorum. TL bandında fiyatı yaklaşık 1.650 TL. Ben de para birimini değiştirerek daha ucuza almayı planlıyorum. Böyle bir imkân var mı? Varsa ileride sorun yaratır mı?

Arkadaşlar, ARC Raiders oyununu almayı çok istiyorum. TL bandında fiyatı yaklaşık 1.650 TL. Ben de para birimini değiştirerek daha ucuza almayı planlıyorum. Böyle bir imkân var mı? Varsa ileride sorun yaratır mı?
TL’ye çevirme imkanınız yok. Bundan 2 sene falan önce Steam’de Türk Lirası geçerliydi ve dolar değildi ama kaldırdılar inişli çıkışlı enflasyon ve ekonomiden dolayı.

Bankanda o para birimi için hesap varsa sadece o hesabı açıp ordan yapabilirsin.

Eğer TL den bahsediyorsan yapamazsın.

Ek olarak ileride sorun yaratmaz.

TL artık Steam'den kalktı fakat eğer doları TL gösteren canlı dönüştürücü istiyorsanız Chrome uzantısı bulunuyor bunun için.

TL artık Steam'den kalktı fakat eğer doları TL gösteren canlı dönüştürücü istiyorsanız Chrome uzantısı bulunuyor bunun için.

Yok hocam öyle değil dolar biriminden Ukrayna parasına geçiş yapmayı düşünüyorum

TL'ye çevirme imkanınız yok. Bundan 2 sene falan önce Steam'de Türk lirası geçerliydi ve dolar değildi ama kaldırdılar inişli çıkışlı enflasyon ve ekonomiden dolayı.

Ukrayna parasına geçiş yapmayı düşünüyorum

Hangi kural bu acaba?
Steam Kullanıcı Sözleşmesi. "İkamet ettiğiniz yeri gizlemek, oyun içeriğindeki coğrafi kısıtlamaları aşmak, bulunduğunuz coğrafyaya uygun olmayan fiyatlarla sipariş vermek veya satın almak veya başka herhangi bir amaçla IP proxy veya diğer yöntemleri kullanmayacağınızı kabul edersiniz. Bunu yaparsanız, Valve Hesabınıza erişiminizi sonlandırabilir."

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı