Lafı uzun tutmayacağım. Bizler para için kendimizi yıpratıyoruz ama öldüğümüz zaman bizim yerimize kolayca çalıştırabilecek birilerini buluyorlar. Olan bizlere oluyor, para için hayatımızı ve ailemizi geride bırakıyoruz. Cidden değerli mi bu para denen zımbırtı? Ailemizden, eşimizden, çocuklarımızdan...
Sizlerin de bu konu hakkında fikriniz var mı?
''Takım elbise demek mi bir baltanın sapı?
Sana göre para açar bütün kapıları...
Dostlarınla kavga et ve düşmanını tanı,
benim için fark etmiyor pazar ya da salı!
Nefes alırım cansız neo1 kalır
Bu cinayet işte böyle üstüme de kalır.''
Çok eski ve çok sevdiğim bir şarkının bir kısmını paylaşmak istedim. 12-13 sene önce çok dinlerdim. Evet çoğunluk para için yaşıyor, bazıları yaşamak için yaşıyor. Seçimi şahıs kendi yapıyor. Ben para için yaşayanlardan, paranın harcadığı insanlardan olmadım hayatım boyunca.
Özetlemek gerekirse, sen istemediğin şeyleri yaparak 30-40 yaşına geldiğinde biri gelip '' aa ne güzel okumuşsun çalışmışsın güzel maaşında var gel yat 15 yaşına geri çekelim seni, hak ettin hayatını yaşamayı'' demeyecek.
Sen hayatını kendin için yaşayacaksın. O yüzden istediğini yapman gerekiyor. Gün geldiğinde neden dememek için ilk kendinden emin olman gerekiyor. Seçimlerini etki altında kalmadan kendi isteklerin üzerine yaparsan zaten hep başarılı oluyorsun.