Para gönderme bahanesiyle dava açılabilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bir adam bana hiçbir şey vermeden ₺50 ister misin diye sordu. Ben de evet dedim. Papara numaramı gönderdim işte, sonra adam benim adımı söyledi, hiçbir şey demedim. Sonra bana gönderdim dedi. Daha sonra baktığımda para hesaba gitmemişti. Ben gitmedi deyince adam çıldırdı, işte Papara desteğe yazacağım, hesabın kapatılacak, T.C. Numarandan dava açacağım falan filan. Ben bu adamdan korkuyorum. Gerçekten böyle bir şey yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir adam bana hiçbir şey vermeden ₺50 ister misin diye sordu. Ben de evet dedim. Papara numaramı gönderdim işte, sonra adam benim adımı söyledi, hiçbir şey demedim. Sonra bana gönderdim dedi. Daha sonra baktığımda para hesaba gitmemişti. Ben gitmedi deyince adam çıldırdı, işte Papara desteğe yazacağım, hesabın kapatılacak, T.C. Numarandan dava açacağım falan filan. Ben bu adamdan korkuyorum. Gerçekten böyle bir şey yapabilir mi?
Tam olarak anlamadım, kendisine bir şey mi yaptınız? Yoksa paranın gelmediğini duyunca mı çıldırdı?

Senin işlediğin bir suç yok ki veya ben anlamadım, ve tehdit etmiş yasal suç.

Ama Papara desteğe yazacağım falan diyor hocam bilmiyorum korkuyorum.
Tam olarak anlamadım, kendisine bir şey mi yaptınız? Yoksa paranın gelmediğini duyunca mı çıldırdı?

Hiçbir şey yapmadım. Adam geldi sana para vereceğim dedi tamam dedim Papara numaramı verdim adama sonra baktım yollamamış. Tamam dedim sonuçta zaten sahteydi sadece deneyeyim dedim. Gelmedi deyince Papara desteğe yazacağım benden para gitti falan dedi. Anlamadım ne olduğunu bende.

Ama Papara desteğe yazacağım falan diyor hocam bilmiyorum korkuyorum.
Yazsın, parayı öylesine atıyor. Ve dediğin gibi para gelmediyse Papara yetkilileri inceler hesabı para aktarımı olmadığını görünce bir şey yapacaklarını sanmıyorum ve zaten paranın aktarımı karşılığı alınacak bir şey yok.

Yazsın, parayı öylesine atıyor. Ve dediğin gibi para gelmediyse Papara yetkilileri inceler hesabı para aktarımı olmadığını görünce bir şey yapacaklarını sanmıyorum ve zaten paranın aktarımı karşılığı alınacak bir şey yok.

Ya bir alım satım işlemi olduğunu söyleyip yalan söylerse desteğe?

Korkmayın, sizin suçunuz yok. Papara desteğe yazsa bile para gene size gelir bence. Fakat, bedava peynir fare kapanında olur. Bir daha bence umursamayın öyle yazanları, gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı