3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 23 Nisan 2022 #11 BerkayZ87 dedi: Hobi diye başlarsın, bir bakmışsın işin olur Genişletmek için tıkla... Olabilir ama daha bir şeyler bilmeden direkt profesyonel cihazlara para yatırmaması gerekir.
BerkayZ87 dedi: Hobi diye başlarsın, bir bakmışsın işin olur Genişletmek için tıkla... Olabilir ama daha bir şeyler bilmeden direkt profesyonel cihazlara para yatırmaması gerekir.
Yahyabeyy Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #12 Mimar20 dedi: Örnekti o, hobi olarak da kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Reis o kadar paran varsa bizede biraz ver yaa bizm cebimizde ekran kartı alıcak paramız yok adam fantazi diye neler aliyor vay anasını
Mimar20 dedi: Örnekti o, hobi olarak da kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Reis o kadar paran varsa bizede biraz ver yaa bizm cebimizde ekran kartı alıcak paramız yok adam fantazi diye neler aliyor vay anasını
Lurker Femtopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 150 Çözümler 1 23 Nisan 2022 #13 do not interfere dedi: Ben de para harcamak istiyorum çünkü, parayı bir yere atınca sürekli değer kaybediyor, her geçen gün fakirleşiyor gibi hissediyorum. Sonumuz hayır olsun. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın, bu sene başında 2'ye aldığım bir müzik aleti 5 olmuş. Türkiye'de yaşamak da çok etki ediyor bu dürtülere.
do not interfere dedi: Ben de para harcamak istiyorum çünkü, parayı bir yere atınca sürekli değer kaybediyor, her geçen gün fakirleşiyor gibi hissediyorum. Sonumuz hayır olsun. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın, bu sene başında 2'ye aldığım bir müzik aleti 5 olmuş. Türkiye'de yaşamak da çok etki ediyor bu dürtülere.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 23 Nisan 2022 #14 Yahyabeyy dedi: Reis o kadar paran varsa bizede biraz ver yaa bizm cebimizde ekran kartı alıcak paramız yok adam fantazi diye neler aliyor vay anasını Genişletmek için tıkla... Kanki rahat ol. AMD 1060 gücünde APU çıkaracak. Artık oyun sorunumuz biraz daha azalacak. Muhtemelen en az 6 CPU ve 12 Threads yapısında olur.
Yahyabeyy dedi: Reis o kadar paran varsa bizede biraz ver yaa bizm cebimizde ekran kartı alıcak paramız yok adam fantazi diye neler aliyor vay anasını Genişletmek için tıkla... Kanki rahat ol. AMD 1060 gücünde APU çıkaracak. Artık oyun sorunumuz biraz daha azalacak. Muhtemelen en az 6 CPU ve 12 Threads yapısında olur.
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Nisan 2022 #15 Lurker dedi: Çok haklısın, bu sene başında 2'ye aldığım bir müzik aleti 5 olmuş. Türkiye'de yaşamak da çok etki ediyor bu dürtülere. Genişletmek için tıkla... Her şeye geç kalıyormuş hissi. Gerçekten psikolojik sıkıntı olmaya başladı.
Lurker dedi: Çok haklısın, bu sene başında 2'ye aldığım bir müzik aleti 5 olmuş. Türkiye'de yaşamak da çok etki ediyor bu dürtülere. Genişletmek için tıkla... Her şeye geç kalıyormuş hissi. Gerçekten psikolojik sıkıntı olmaya başladı.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 23 Nisan 2022 #16 do not interfere dedi: Her şeye geç kalıyormuş hissi. Gerçekten psikolojik sıkıntı olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Yaşadığın sürece bir çok şey için geç değildir bence.
do not interfere dedi: Her şeye geç kalıyormuş hissi. Gerçekten psikolojik sıkıntı olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Yaşadığın sürece bir çok şey için geç değildir bence.
Yahyabeyy Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #17 350070 dedi: Kanki rahat ol. AMD 1060 gücünde APU çıkaracak. Artık oyun sorunumuz biraz daha azalacak. Muhtemelen en az 6 CPU ve 12 Threads yapısında olur. Genişletmek için tıkla... Kanka hiç rahat olma 5 k dan aşa satmazlar bence
350070 dedi: Kanki rahat ol. AMD 1060 gücünde APU çıkaracak. Artık oyun sorunumuz biraz daha azalacak. Muhtemelen en az 6 CPU ve 12 Threads yapısında olur. Genişletmek için tıkla... Kanka hiç rahat olma 5 k dan aşa satmazlar bence
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 23 Nisan 2022 #18 Yahyabeyy dedi: Kanka hiç rahat olma 5 k dan aşa satmazlar bence Genişletmek için tıkla... 5K çıkarsa çok iyi olur vallahi. Ben alırım direkt. Parasını hak eder . Para biriktirip alırım yani. Ben de fakirim.
Yahyabeyy dedi: Kanka hiç rahat olma 5 k dan aşa satmazlar bence Genişletmek için tıkla... 5K çıkarsa çok iyi olur vallahi. Ben alırım direkt. Parasını hak eder . Para biriktirip alırım yani. Ben de fakirim.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 7 23 Nisan 2022 #19 350070 dedi: Kanki rahat ol. AMD 1060 gücünde APU çıkaracak. Artık oyun sorunumuz biraz daha azalacak. Muhtemelen en az 6 CPU ve 12 Threads yapısında olur. Genişletmek için tıkla... Hadi ya. Nerden duydun? Ne zamanmış peki?
350070 dedi: Kanki rahat ol. AMD 1060 gücünde APU çıkaracak. Artık oyun sorunumuz biraz daha azalacak. Muhtemelen en az 6 CPU ve 12 Threads yapısında olur. Genişletmek için tıkla... Hadi ya. Nerden duydun? Ne zamanmış peki?
Lurker Femtopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 150 Çözümler 1 23 Nisan 2022 #20 350070 dedi: 5K çıkarsa çok iyi olur vallahi. Ben alırım direkt. Parasını hak eder . Para biriktirip alırım yani. Ben de fakirim. Genişletmek için tıkla... Ona yeni anakart ister mi acaba ? xD.
350070 dedi: 5K çıkarsa çok iyi olur vallahi. Ben alırım direkt. Parasını hak eder . Para biriktirip alırım yani. Ben de fakirim. Genişletmek için tıkla... Ona yeni anakart ister mi acaba ? xD.